MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz son bölüm izle : 9.Bölüm'de Avcı kurtarılabildi mi?

Söz son bölüm yine yine sürükleyiciliğini ekranlara yansıttı. Söz son böllümde Tim, Avcı'nın kurtarılması için seferberlik başlatıyor. Dizinin son bölümünde Keşanlı, Çaylak ve Karabatak bir tuzağın içerisine doğru mu çekiliyor? Söz son bölümde Çolak - Yavuz olayları dizinin sonuna doğru çözülmeye gidecek.

Söz son bölümde rehin krizleri, tuzaklar ve pusular damgasını vuruyor. Yavuz, Çolak tarafından esir alındı ve Yavuz'u yakmakla tehdit eden Çolak, ekibin diğer kişilerini de tuzağa çekmek için elinden geleni yapıyor.

SÖZ SON BÖLÜMDE YAVUZ KURTARABİLDİ Mİ?

Keşanlı, Çaylak ve Karabatak çarpışma sonrasında Yavuz'un kaza yaptığı yere gelince Yavuz'un olay yerini terk ettiği bilgisini alırlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuz'u ararken karısı ve kızının okulda teröristler tarafından tehdit edildiği bilgisini alınca Karabatak ve diğerlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiğinde ise okul teröristler tarafından kuşatılır. Üstelik bütün iletişim kanalları da kapatıldı. Ekip, Yavuz'a ulaşmak için insansız hava araçlarını kullanmayı deniyor.

Son bölüm bu akşam saat 20.00'de.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE!

Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diğer tarafta Avcı'nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başlar. Bütün Tim Avcı'yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz'a ulaşır ama gördüğü onu şok eder. Çünkü Yavuz Çolak'ın elindedir ve Çolak Yavuz'u diri diri yakmaya niyetli.

SÖZ SON BÖLÜM FRAGMANI:

SÖZ SON BÖLÜMDE (8.BÖLÜM) NE OLDU?

Çolak, Karabayır'da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan'ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz'un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak'ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler