MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10. Bölüm fragmanı ne zaman?

Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10. Bölüm fragmanının bu gece yayınlanması beklenirken dizide 9. Bölümde hiç de tahmin edilemeyen olaylar yaşandı. Yavuz'u kurtarmak için seferber olan ekibin başlarına yeni problemler doğuyor. Söz yeni bölüm fragmanında, Çolak'ın etkisi azaldı, ekibi ne gibi tehlikeler bekliyor?

Söz yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. 10. Bölüm fragmanı, bu gece dizinin bitimiyle beraber yayınlanması bekleniyor. 10. Bölümü aydınlatacak olan yeni bölüm fragmanında, dizinin son iki bölümdür ses getiren olayları durgunlaşıyor, ancak yeni sorunlar, yeni problemler ekibi bekliyor. Söz son bölümde rehin krizleri, tuzaklar ve pusular damgasını vurmuştu. Yavuz, Çolak tarafından esir alındı ve Yavuz'u yakmakla tehdit eden Çolak, ekibin diğer kişilerini de tuzağa çekmek için elinden geleni yaptı.

SÖZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA AVCI'NIN AKIBETİ BELLİ OLACAK


Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diğer tarafta Avcı'nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başladı. Bütün Tim Avcı'yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz'a ulaşır ama gördüğü onu şok eder. Çünkü Yavuz Çolak'ın elindedir ve Çolak Yavuz'u diri diri yakmaya niyetliydi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler