MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde Söz dizisi izleyicilerini neler bekliyor?

Söz yeni bölüm fragmanının yayınlanması merakla bekleniyor. Söz dizisi, yayınlanan son bölümüyle nefesler kesti, bu drama yeni bölümde de devam edecek mi? Söz'ün bu haftaki son bölümünde, Çolak, Karabayır'da biyolojik-kimyasal bomba prototipiyle tehdit oluşturdu. Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı heyecanla ve merakla bekleniyor. Söz dizisinin son bölümü nefes kesici sahnelere ev sahipliği yaptı, korkuyu ve endişeyi bir arada sunmayı başardı. Söz dizisinin yeni bölümünde, Yavuz, daha zor sürecin içerisine girecek. Tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki, nasıl bir sonuç gösterecek, en merak edilen detaylardan bir tanesi. Söz yeni bölüm fragmanında ise, davette neler yaşandı detaylı olarak verecek. Tetikçinin ardından çok detay gelecek, tetikçi olayı soruşturuldukça dizi daha farklı konulara ev sahipliği yapacak.

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz yeni bölüm fragmanları, dizinin tutunabilirliği artıkça ve bölümler ilerledikçe yeni bölüm fragmanları daha geniş zaman aralığı içerisinde yayınlanıyor. Daha önce dizi akşamları yayınlanan yeni bölüm fragmanları, yavaş yavaş dizi yayınından birkaç gün öncesinde yayınlanmaya başladı. Söz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Söz son bölümünde neler yaşandı?

Çolak, Karabayır'da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan'ı ve tüpleri ele geçirmektir. Bahar ve Yavuz'un arası davette yaşananlardan sonra iyice gerilir. Hafız, hastane yatağında eli kolu bağlı şekilde durmaktan bunalmıştır. Time yardımcı olmak istemektedir. Aradığı fırsat ayağına gelir. Davetteki tetikçi ile Eylem arasındaki ilişki araştırılmaya başlanır. Tetikçi, büyük bir sırrı barındırmaktadır. Yavuz, Çolak'ın yaptığı bombayı durdurmak için hayatını ortaya koyar ve ölüm ile burun buruna gelir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler