MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Söz'e damga vuran sahne!

Star TV'de dün akşam 4. bölümüyle ekrana gelen 'SÖZ' dizisinde 'Geveze' karakterini canlandıran Atakan Arslan'ın saz çaldığı ve namıdiğer 'Aşık' Doğukan Polat'ın söylediği 'Dağlar Kışımış' türküsü büyük beğeni topladı.

Yapımını 'TIMS&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yaptığı Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi 'SÖZ' dizisi, Star TV'de 4'üncü bölümüyle ekranlera geldi.

Türkiye'de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen 'Söz' dizisi, sosyal medyanın da en çok konuşulan projelerinden oldu. Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle dikkati çeken yapımda, özellikle 'Geveze' karakterine hayat veren Atakan Arslan'ın saz çaldığı ve namıdiğer 'Aşık' Doğukan Polat'ın söylediği 'Dağlar Kışımış' türküsü büyük beğeni topladı.

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 5 aydır devam eden 'Söz' dizisi, 4'üncü bölümüyle twitter'ın Trend Topics (TT) listesinde zirvede yer aldı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı yapım, 5'inci bölümüyle 1 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV'de yayınlanacak.



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler