MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şükran Ovalı'dan seksi pozlar

Son olarak Şeref Meselesi dizisiyle izleyici karşısına çıkan Şükran Ovalı, GQ Türkiye'nin Haziran sayısı için objektif karşısına geçti.

İsmini babaannesinden aldığını açıklayan oyuncu, "Çok severdik birbirimizi. Onunla büyüdüm. Ayrıca eski isimleri seviyorum. Eskiler yenilenir ama yeniyi eskitemezsin. Anlamını da seviyorum. Teşekkür etmek, kıymet bilmek lazım. İlla bir şey bileceksek kıymet bilelim" diye konuştu.

Ovalı, "Bir projede oynadığın karakterin 10'uncu saniyede öleceğini bilsen, o projede kimin olması halinde kabul edersin?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi: "Nasıl öleceğim önemli. Johnny Depp veya Sean Penn öldürüyorsa neden olmasın?"

Seni beğenmediğini söyleyen bir erkek olsa nasıl bir tavır sergilerdin? sorusuna da, "Beni beğeniyor musun diye bir soru sormadıysam, durduk yere fikrini beyan ediyorsa onu komik ve net bulurdum. Göreceli ve kafa karıştıran, ezber bozan her şey güzeldir. Eğer bu soruyu sorup bu cevabı aldıysam yine net ve dürüst bulurdum. İnsanlar fikirlerini açıkça söylemeli" şeklinde yanıt verdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler