MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SuperGirl 2. sezon ne zaman başlayacak?

Fantastik dizi tadında devam eden SuperGirl dizisinin 2. sezonu Kasım - Aralık 2016 tarihinde başlayacak.

Sene başından bu yana yayın hayatına devam eden ve her geçen gün seyirci sayısını arttırmayı başaran reyting rekorları kıracak kadar olmasa da ortalama olarak bölüm başı 8 - 9 milyonluk kişilik izleyici kitlesini yakalamayı başaran dizi bildiğiniz üzere 11-12. sezonda 2. sezon için onayı aldı diyebiliriz. Bu dakikadan sonra seyircilerin deli gibi merak ettiği konu hiç şüphesiz ki SuperGirl 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? oldu.

Her sezon aynı sayıda bölüm çıkartarak hem fantasik hemde polisiye tarzındaki haliyle oldukça dikkatleri üzerine çekti diyebiliriz.

Konu olarak bizlere gerçek Süperman'in kuzenini sunan dizi bu kuzenin bu zamana kadar gizlediği güçlerinin açığa çıkmasını işlemekte gayet başarılı şekilde izlenen dizi için ilk bölümlerde başrol oyuncusu kötü eleştirilere maruz kalmıştı ancak gün geçtikçe kendisine çeki düzen veren Melissa Benoist usta oyunculuğunu günden güne diziye adapte etmeye başladı diyebiliriz.

8 Mart 2016'da onayı almayı başaran dizi kanalın en çok seyredilenler arasında kalmayı başarırken Dc Comic'e ait olan dizi yapımından da övgüyle bahsetmek gerekir. Son zamanlarda farklı diziler ile karşımıza çıkan bu yapım şirketi de yeni diziler oluşturmak için kolları sıvamış gibi gözüküyor. Geçen sezon ilk bölümünü Kasım ayında yayınlayan dizi SuperGirl 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? sorusuna Kasım - Aralık 2016 tarihini gösterdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler