MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor eleme adayları kim? Voleybol maçını kim kazandı?

Survivor eleme adayları bu akşam da belirsiz kaldı. Eleme adaylarının seçilmesini beklediğimiz pazar günki Survivor'da, iletişim ödülleri için parkurlar oynandı. Ardından da Survivor büyük ödül için öncelikle Gönüllüler ile Ünlüler arasında voleybol maçı gösterildi. Ardından beklenen Survivor yarışmacıları ile Acun Medya arasındaki maçı da Acun Medya kazandı. Survivor eleme adayları pazar gecesi de belirlenemedi

Survivor'da eleme adayları merakla bekleniyor. Survivor'da kimin eleneceği belirlenmesindeki ilk adımlardan bir tanesi olan pazar gecesi SMS oylamalarında, 3 kişi eleme potasına girmesi bekleniyordu. İletişim oyunlarını kazanan ünlüler takımı ise, iletişim ödülüne layik görülerek yakınlarıyla görüntülü olarak görüşme hakkı kazandı. Bu gece, SMS oylamaları toplandı ancak konseyden herhangi bir Survivor'un eleme adayı olarak çıkmaması dikkat çekiciydi. Survivor'da elenecek isim, pazartesi gecesi olacak.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM OLACAK?

Survivor'da eleme adayları henüz belirlenmedi ancak sosyal medyada, bu konuyla ilgili çok fazla dedikodu var. Dedikodulara göre, Ogeday gönüllüler takımından yine eleme adaylarından bir tanesi. Eleme potasına girecek olan isimleri akşam saatlerinde öğreneceğiz.

Survivor'da elenecek isim pazartesi akşamki yarışma sonucunda, SMS oylamalarından en düşük puanı alan yarışmacılar arasından öne çıkarılacak. Ardından da Kıbrıs finaline gidilecek.

Ada konseyinde ise Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusu cevapsız kaldı. Konseyde bundan sonraki bütün konseylerde geçerli olacak büyük oylama yapıldı.

Yarışma esnasında, Survivor finali hakkında açıklama yapıldı: "Sema dışında 4 isim daha Kıbrıs'a gidecek. Kıbrıs finalinin oyunları burada oynanacak. Hızlandırılmış oyunlar oynanacak. İsimler belli olduktan sonra buradan bir ismi Kıbrıs'ta direkt olarak final koltuğuna oturtacağız."

SURVİVOR'DA ÖDÜLLÜ VOLEYBOL MAÇI

Survivor'da elenecek olan isimler henüz belirlenemedi ancak; merakla beklenen Survivor voleybol maçı büyük beğeni topladı. Survivor'da, ilk tur voleybol maçı ünlüler ile gönüllüler arasında oynandı ve ilk turu ünlüler karması kazandı. Diğer voleybol maçı ise Survivor karması ile Acun Medya arasında oynandı, bu maçı da Acun Medya ekibi kazandı. Bu oyunun galibi Survivor yarışmacıları olsaydı, açık büfe Türk yemekleri, yat gezisi ve kol saati gibi hediyeler alacaklardı.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK? ELENEN İSİM NE ZAMAN AÇIKLANIYOR

Survivor'da eleme adayları gece saatlerinde belli oluyor. Ödül oyunlarının ardından iletişim ödüllerine geçilecek ve programın sonunda Survivor'da eleme potası açıklanacak. Survivor'daki eleme potası pazar gecesi de açıklanmadı.

Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımı uçağa binip Punta Cana giderek akşam yemeği, otelde konaklama, sabah balon turu ve 3 çeşit dondurma ödüllü yarışmada karşı karşıya geldi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler