MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor elenen isim belli olmak üzere : Acun'un internet sitesi neden çalışmıyor?

Survivor'da elenen isim bu akşam belli oluyor. Survivor eleme gecesinde oldukça ilginç gelişmeler var. Yarışma esnasında Acun'un web sitesi sunucu problemleri yaşıyor, İlhan Mansız'ın eleneceği ile ilgili dedikodular meydana gelmişti. Survivor'dan elenecek olan isimlerden Volkan'ın adı da sık sık geçti, zira elenen isim Volkan oldu.

Survivor'dan elenen isim bu gece 12.30 sularında Konsey toplantısının ardından belli olacak. Dokunulmazlık oyunlarından gönüllülerin de skor yapması sonucu hem gönüllülerden hem de ünlülerden aday isimler açıklandı. Finale doğru yaklaşan Survivor'da bu akşam kimin eleneceği 2 gündür merakla bekleniyor. İlhan Mansız'ın eleme potasına girişi biraz daha kişisel bir istek ile oldu, Volkan ve Adem'in potaya girmesi bekleniyordu ancak son birkaç oyunda performansını - kısmen- yükselten Ogeday, SMS konusunda güçlü bir yarışmacı olduğu için elenmesine güç bir ihtimal veriliyor.

Survivor'da İlhan Mansız mı elendi?

Survivor'da elenen isimlerin belli olmasına birkaç saat kalmışken, İlhan Mansız'ın SMS oylamalarıyla programa veda edeceği, üstelik bunun gönüllü bir ayrılık olduğu konuşulmaya başlandı. İlhan Mansız, son birkaç programdır takım arkadaşlarıyla tartışmalar yaşıyor, üstü kapalı bir şekilde adadan gidebileceğini belirtiyordu.

Ancak konsey sırasında SMS oylamaları sonrasında Volkan'ın elendiği anlaşıldı. Volkan, gönüllüler takımından elenerek Survivor macerasına veda etti.

Acun'un internet sitesi neden çalışmıyor?

Acun'un Survivor ve diğer programlarının videolarını paylaştığı internet sitesine ulaşamıyor olabilirsiniz. Sorgulamalara baktığımızda Survivor'un da videolarını bulabileceğiniz o internet sitesi, sunucu problemleri yaşıyor. Acun'un internet sitesine DDoS saldırısı yapılmış olabilir veya aşırı trafikten çökmüş olabilir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler