MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor ödül oyunlarını kim kazandı? Survivor ödül oyunlarında Sabriye damgasını vurdu

Survivor ödül oyunları yine çok konuşulacak. Survivor ödül oyunlarında bu sefer hedef mobilya ödülüydü. yemek ve mobilya odaklı ödül oyunlarını, hangi Survivor takımı kazandı? Survivor ödül oyunlarında yine Sabriye ön plandaydı.

Survivor ödül oyunları, bu akşam gerginlikle başladı. Survivor'da ödül oyunlarının oynandığı 101. Bölümde ilk başta gerginlikler, ardından da Sabriye komedyası ile başladı. Survivor'da son günlerde yine çıkışa geçen ünlüler takımı, yükselişinin aksine gerginlikleri dikkat çekti. Oyunun başından sonuna kadar, ünlüler takımındaki ilginç gerginliğin nedeni bilmiyor. Bunun aksine, gönüllüler takımında ise sakinlik ve dizginlik mevcut. Oyunlar içerisinde gönüllüler takımında tartışmalar olsa da, aralarında çabuk bir şekilde anlaştıkları dikkatlerden kaçmadı.

Survivor'da bu akşamki ödül ne?

Survivor'da bu hafta ödül olarak mobilya ödülü belirlendi. Survivor'da kritik haftalar geçerken yarınki sembol finalinden önce mobilya ödülü için parkurlar düzenlendi. Son dönemlerde elemelerle depremler yaşayan gönüllüler takımı, düşüşte olmamasına rağmen özellikle ödül oyunlarındaki performansları sonucunda genellikle başarıya ulaşıyorlar. Survivor'da bu akşam, ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Survivor ödül oyunlarında, gönüllüler takımı elemelerle gittikçe azalmasına rağmen, takım içi uyumlulukları dikkat çekici bir ayrıntı.
Survivor'da ilk parkura Furkan ile Gökhan başladı. Furkan, parkura önde başladı. İtme ve çekme parkurlarında oldukça iyiydi ancak Gökhan fırlatma oyunlarında rakibi Furkan'ı yenmeyi başardı.

Survivor ödül oyunlarında Furkan gerginliği

Survivor ödül oyunlarında, gerginliklerle ön planda olan ünlülüer takımında genel olarak bir Furkan gerginliği sözkonusu. Yarışmayı kaybeden kişi, hıncını Furkan'dan alarak deşarj olmaya çalışıyor. En son Serhat Akın, oyunu kaybettikten sonra hızını alamadı ve Furkan'a patladı.

Eleme gecesinin yankıları geçtikten sonra, bu akşama Sabriye damgasını vuruyor. Sabriye'nin konuştuğu her şey, söylediği, hatta uyuduğu an bile olay oluyor.

Survivor finali ne zaman?

Sembol oyununun finali bu hafta oynanacak. Bir kişi direk olarak Kuzey Kıbrıs'taki finale gidecek. Önümüzdeki hafta sonu da büyük oylama var. Son oylama olacak. Bu oylamadan sonra oylama yapılmayacak ve sonucu belirleyen bu oylar olacak. Son oylama Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler