MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Elenecek isim belirlendi mi?

Survivor ödül oyunlarında yine heyecan doruktaydı. Ayrıca bu gecenin sonucunda, elenecek olan isimlerden 2 tanesinin de belirlenmesi bekleniyor. Survivor ödül oyunlarına Sema ve Ogeday damgasını vurdu. Bu gece, Survivor ödül oyunlarında neler oldu, hangi takım ödül oyunlarını kazandı ve geride kaldı? Survivor ödül oyunları hakkında her şey!

Survivor ödül oyunları bu gece oynandı ve aynı zamanda ilerleyen saatlerde de elenecek olan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Survivor ödül oyunlarından galibiyetle ayrılan takım, ünlüler takımı oldu. Survivor ödül oyunlarında ödül olarak dondurmalı ekmek kadayıfı seçilmişti, ünlüler takımı öncelikle zeytinyağlı ve sıcak yemeklerden oluşan menülerini yedikten sonra; dondurmanın keyfini çıkardı.

Ayrıca ödül yemekler de uçakla gidilen, farklı bir otelde verildi. Dominik adasında, ünlüler takımı yemekten bir gün sonra balonla adayı gezerken, yorgunluk atmaya çalıştılar. Büyük ihtimalle o şartlardan sonra normal bir yatakta uyumak, onlar için altın bulmaktan daha değerli olsa gerek.

Survivor'da elenecek isim yarınki yarışma sonucunda, SMS oylamalarından en düşük puanı alan yarışmacılar arasından öne çıkarılacak. Ardından da Kıbrıs finaline gidilecek.

SURVİVOR'DA ÖDÜLLÜ VOLEYBOL MAÇI

Elenecek olan isimlerin belirlenmesinden önce, Acun bir etkinlik duyurdu. Acun Medya ekibi ile yarışmacılar arasında bir voleybol maçı oynanacak. Survivor'da bu ödül voleybol maçı, ödül ile sonuçlanacak. Şu ana kadar en çok ses getiren ödüller oldu diyebiliriz. Eğer Survivor yarışmacıları voleybol maçını kazanırsa; ödül olarak kol saati, yat gezisi ve Türk yemeklerinden oluşan bir açık büfe kazanacaklar. Survivor yarışmacıları kendi arasında seçecekleri yarışmacılardan 6 kişilik bir ekip oluşturacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK? ELENEN İSİM NE ZAMAN AÇIKLANIYOR

Survivor ödül oyunlarının ardından, gece saatlerinde eleme potasına girecek olan isimlerin açıklanması bekleniyordu. Survivor'da dün gece konseyde SMSoylamaları gerçekleşse de; Acun SMS oylamalarını duyurmadı. Elenecek isimlerin 3'ü de pazar gecesine kaldı. Bu geceki ödül oyunlarında, parkur esnasında Berna ve Ogeday çok kötü düştü. Berna'ya ilk müdahale ayakta yapıldı, Ogeday ise ayağa kalkamadı ve ona müdahaleyi, doktor yaptı.

SURVİVOR'DA SEMA GERGİNLİĞİ

Survivor'da ünlüler takımından, Kıbrıs finaline kalan isimlerden olan Sema, Survivor ödül oyunlarında gerginliğe neden oldu. Sema, "Sabriye, geçen gün 'Ben Kıbrıs koltuğuna oturmazsam sizi izlemeye oraya gelmem' dedi. Ben mesela çok kızdım ona. Ne demek abi? Hepimiz gideceğiz diye bir şey yok ki. Buraya kadar geldiğine şükret" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler