MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyunu gecesinde Sema topa tutuldu!

Survivor ödül oyununu kim kazandı belli oldu. Ödül oyunu gecesinde yine hararetli tartışmalar yaşandı. Survivor ödül oyunlarının tamamlanmasıyla, ödül oyunlarını kim kazandı, kim kaybetti detaylar nihayet belli oldu. Survivor ödül oyunlarından önce, Sema hedefteydi. Survivor eleme gecesi öncesinde önemli gelişmeler, ödül oyunlarının gecesinde yaşandı.

Survivor ödül oyunlarının tamamlanmasıyla beraber, Survivor'dan elenebilecek isimlerin bir adım öne çıkmaya başladığını görüyoruz. Survivor ödül oyunlarından önce geceye konsey gerginliği damga vurdu. Konsey esnasında Gönüllüler takımında yaşananlar adada unutulmadı. Eleme adayı olarak belirlenen Volkan ve Ogeday rahatsızlıklarını Adem ile paylaşırken, Berna ve Elif kendi aralarında arkadaşlarını eleştirdiler. Bu eleştirler de bölünmelere neden oldu.

Survivor ödül oyunlarını kim kazandı?

Survivor'da 22 Mayıs akşamı oynanan dondurma ödül oyunlarında yine Gönüllüler kazandı. Gönüllüler takımı, pazartesi günlerinin ödüllerini genel olarak topluyor, geçtiğimiz haftalarda da kahve ve uçak ödüllerini kazanmışlardı. Yarışmalarda özellikle Ogeday'ın performansı, önceki hafralara nazaran biraz daha çıkışa geçmiş gibi görünüyor. Gönüllüler, dondurma ödülünün ardından düzenlenen dans gecesine katıldılar ve danslarıyla yorgunluk attılar.

Survivor 4. eleme adayı İlhan Mansız

Survivor ödül oyunlarından önce, Survivor'da eleme adayı olan 4. isim de belli oldu. Survivor'da bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sema, ada konseyinde eleme adayı olarak herkesi şaşırtan bir ismi; İlhan Mansız'ın adını verdi. İlhan Mansız bu karara oldukça ılımlı ve suskunlukla karşılık verdi. Zira, İlhan Mansız ile ilgili 'gönüllü olarak elenecek' dedikoduları da var.

Survivor eleme gecesinde kimler veda edecek?

Survivorr ödül oyunlarının ardından, adaya kimler veda edecek, öngörüler ortaya çıkmaya başladı. Ogeday'ın SMS oylamalarındaki gücü de masaya yatırıldığında, İlhan Mansız'ın da güçlü bir rakip olduğu düşünüldüğünde, sosyal medyada yansımalarına göre Adem büyük bir olasılıkla, salı akşamı eleme gecesinde Survivor'a veda edecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler