MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor son bölüm: Eleme potasına kimler kaldı? İşte haftanın son eleme adayı! 14 Mayıs

Survivor'da haftanın tüm eleme adayları belli oldu ve bu hafta potaya tam 4 aday girdi. Bilindiği bir önceki bölümde 3 kişi birden eleme potasına girmişti ki 2. dokunulmazlık oyunu sonunda bunların arasına bir kişi daha katıldı! Bakalım 16 Mayıs Salı akşamı Survivor'da bu 4 dört kişiden hangisi elenecek? İşte Survivor son bölümden detaylar ve haftanın eleme adayları!

Survivor son bölüm ünlülerin bir zaferi daha ile sonuçlandı. Bu hafta inanılmaz bir form sergileyen ünlüler 2. dokunuşmazlık oyununu da kazanarak haftayı eleme adayı belirlemeden geçirmiş oldular. Araba ödülünü de kazanan ünlülerde bu hafta moraller en yüksek seviyede! Peki adeta hezimet yaşayan gönüllüler de kimler eleme adayı oldu? İşte haftanın eleme adayları...

Hatırlanacağı gibi ilk dokunulmazlık ve sembol oyunu sonrası 3 eleme adayı belli olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan konseyde eşit oylar alan Anıl ile Berna gönüllülerden eleme potasına giren ilk isimler oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Gökhan'ın da bir isim vermesi gerekiyordu ki eleme kotasına girecek bu isim Volkan oldu.

SON ELEME ADAYI DA GÖNÜLLÜLERDEN

İlk dokunulmazlık oyunundaki yenilgiden sonra daha fazla eleme adayı çıkartmak istemeyen gönüllüler oyuna hırsla başladılar ama kazanan taraf yine ünlüler oldu. Haftanın son eleme adayı ise Elif Şadoğlu oldu.

Gökhan koruma altında olduğu için mecburen potaya giren Elif, konseyde içinin rahat olduğunu çünkü potaya isminin yazılarak girmediğini ifade etti. İsminin yazılmamış olmasının bazı şeyleri doğru yaptığı anlamına geldiğini ifade etti.

Anıl aday olduğu için üzgün olduğunu söyledi ilk olarak. 11 yıldır Survivor hayali ile yaşadığını Kabe'ye yaptığı 3 ziyarette de Acun'un kendisini Survivor'a seçmesi için dua ettiğini açıkladı. Elinden geldiği her şeyi yaptığını, adada yaşama kabiliyetinin herkes de olmadığını ve kendisinden önce gidenler olması gerektiğini belirtti.

Acun'un eleme adaylarının olmazsa olmazı dedidiği, gönüllülerin aday çıkardığı hemen herfta ismi yazılan Berna, adaya şampiyon olarak geldiğini, kendisine ön yargılı davranıldığını söyledi. Berna Göz6 yarışmasını kazarak adaya gelmişti.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI - 91. BÖLÜM 15 MAYIS

Bu akşam Survivor'da ödül oyunu oynanacak ve fragmana bakılırsa kazanan takım Survivor'a çok aykırı bir şey yapacak. Kazanan ekibin hava alanına gideceği biliniyor ama ödülün ne olduğunu bilmiyoruz.

BERNA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA

Survivor yeni bölüm fragmanının sonunda bir sahne dikkat çekiyor. Parkurda Berna Keklikler fena bir şekilde düşüyor ve çığlıkları duyuluyor? Berna Keklikler ciddi bir sakatlık mı geçirecek?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler