MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor 2017'de bir hafta daha geride kaldı. Bu hafta yapılan konseyde ünlüler ve gönüllülerden 2'şer yarışmacı eleme potasında kaldı. Ünlüler takımından elemeye kalan Sabriye ile Pınar'dı. Gönüllüler takımından ise elemeye kalan Berna ile Gökhan olmuştu. Dün akşam yapılan sms oylaması sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün çay ve çikolatalı kurabiye olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Ogeday kazandı. İkinci en iyi isim ise Serhat oldu. Kızlarda ise birinci Tuğçe, ikinci Elif oldu.

Veda konseyinde Sabriye, Pınar, Berna ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Pınar Survivor'dan elendi.

PINAR NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Pınar karar sonrası şunları söyledi: "Üzgünüm. Benim için hayırlısı buymuş. Buraya gelirken Kıbrıs'a gitmek istiyordum. Planlarım böyleyken meşalem sönmüş oldu. Hayat plan yaparken yaşadıklarımızdır. Ruhum yukarı çıkmış olayları izliyor gibi. Başarılarla dolu bir spor hayatım oldu. Burada herkesin bir son kullanma tarihi var. Umarım bundan sonra her şey arkadaşlarım için iyi gider."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler