MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor'da Turabi, Berna'yı çıldırttı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı üstlendiği fenomen yarışma Survivar'da 'ünlüler' ve 'gönüllüler' arasındaki kıyasıya yarışma devam ediyor.

Acun Ilıcalı'nın bugüne kadar yapılanlar arasında en sert Survivor olarak nitelediği yarışma üçüncü bölümü ile ekranlara geldi. Daha ilk günlerde büyük çekişmeye sahne olan Survivor'da değişen kurallarıyla heyecan dozu daha da arttı. Açlık ve yorgunluk arttıkça sinirlerde gerilmeye başladı.

Gönüllüler takımında Turabi meydan okudu!

Daha ilk haftada bir üyelerini Ünlüler takımına gönderen ve ödül oyunlarında zorlanan Gönüllüler'de tartışmalar çok erken başladı. Bu hafta Turabi ile Berna arasında gerilim yükseldi.

Turabi, "Adadayız, aç kalacağız. Açlıktan kafayı yemek üzereyim!" derken, Berna'nın kendi yemeğini yemek istemesi üzerine Turabi, Berna'ya sert çıktı. Turabi'nin "Yemek vermiyorum, sıkıysa gelin yemeği alın" demesi üzerine Berna sinirlerine hakim olamadı.

[

TURABİ İLE BERNA ARASINDA GERİLİM YÜKSELDİ (VİDEO)](http://sayyac.mynet.com/tiklama/469?tags=acun&url=http://www.acunn.com/video/survivor/turabi-ile-berna-arasinda-gergin-anlar/5827)


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler