MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatlı Küçük Yalancılar'da Şok Ayrılık

Star Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Burak Deniz ve Büşra Develi gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide şok bir ayrılık yaşandı!

Ünlü Amerikan dizisi Pretty Little Liars'dan uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Şükrü Özyıldız krizi çıktı. Başrollerinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Dilan Deniz Çiçek ve Büşra Develi'nin yer aldığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisi hakkında önce erken final haberleri yapılmış ancak haberlerin doğru olmadığı açıklanmıştı. Ardından Paramparça adlı dizinin başlayacak olması nedeniyle dizinin yayın gününün değiştirildiği duyurulmuştu. Şimdi ise dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız'ın ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Şükrü Özyıldız'ın Tatlı Küçük Yalancılar'ın 11. bölümünden itibaren olmayacağı iddialar arasında. Başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız'ın ardından dizinin nasıl performans göstereceği merak konusu.

DİZİSİ İÇİN SEVGİLİSİYLE ARASI BOZMUŞTU

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Toprak karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız, rol gereği Bensu Soral ile öpüşmüş, iddialara göre 2 dakika süren bu sahne sevgilisi Şükran Ovalı'yı çıldırtmıştı. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran sahnelerin ardından Şükran Ovalı'nın ayrılık kararı aldığı iddia edilmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler