MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Televizyonumuzun unutulmaz kardeşleri

Birçoğumuz için kardeş ilk arkadaştır.Televizyon dizilerinin de kimi zaman çok sevilen kimi zaman nefret edilen kardeşler hakkında söyleyecek bir şeyleri olmuştur. Yıllardır izleyiciyle buluşan dizilerin bir çoğunda mutlaka bir kardeş hikayesi vardır. İşte ekranlarda ikon olmayı başarmış kardeşler...

Şeref Meselesi

Yiğit ve Emir'in hikayesi damga vurmuştu sevilen diziye.Birbirlerinin hayatını mahveden iki kardeşin macerası hüzünlü bir şekilde sonlanmıştı. Yiğit kardeşi için canını vermiş, Emir ise oğluna kardeşinin ismini takmıştı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Katlanılması kolay olmayan bir babanın yanında, yaşamları daha da çekilmez olan dört kardeş her daim birbirlerinin yanında oldular.Ne yaşarlarsa yaşasınlar kardeş olduklarını hiçbir zaman unutmadılar.

Fatmagül'ün Suçu Ne?

Fatmagül'ün Suçu Ne? kardeş dramını ekrana taşımış dizilerden bir tanesi.Rahmi, kardeşi Fatmagül'ün her zaman yanında olamamasının vicdan azabını yaşadı. Ancak, onu Mukaddes'e rağmen hiç yalnız bırakmadı

Aşk-ı Memnu

Yasak aşk konusu üzerinde durulsa da Aşk-ı Memnu aynı zamanda bir kardeşlik hikayesinide anlattı. Bihter ve Peyker dünyanın en iyi kardeşleri miydi,? Biraz tartışılır tabii ki...

Güneşin Kızları

Güneşin Kızları, ne yöne dönseniz bir kardeşle karşılaşacağınız bir diziye en güzel örnek.

Yarım Elma

Televizyon ekranlarının en sıradışı kardeş hikayesinin anlatıldığı dizi.Yıllar önce birbirinden koparılan iki kardeşin birbirlerinin yaşamlarına alışmasını anlattı.

O Hayat Benim

Kardeşlik kavramını bir daha sorgulatan dizilerden biri de O Hayat Benim. S


Behzat Ç.

Kardeşi tansiyon hastası olan bir ağabey: Şevket Ç. dizinin gerisinde kalan karakterlerinden Şevket, aslında Behzat'ın yaşamında fazlasıyla önemli bir yeri vardı. Behzat ne yaparsa yapsın, Şevket sayesinde her zaman yanında birilerinin olduğunu biliyordu.

Beş Kardeş

Televizyon ekranlarında görmeyi çok istediğimiz ama reyting belası yüzünden finali erken olan Beş Kardeş dizisi beş kardeşin yaşadığı birbirinden komik ve eğlenceli olayları ve kardeş olmanın anlamını bizlere anlatmaya çalıştı.

Kardeş Payı

Metin, Ali ve Feyza küçük hayatlarda yaşamayı kabul etmeyerek hayallerinin peşinde koştular. Bu amacı giderken hep birbirlerine destek oldular.

Kuzey Güney

Bir kardeşin diğer kardeşine yapabileceği zalim şey ne olabilir? Hayatını çalmak. Kuzey ve Güney bu gerçeği görmemezlikten gelerek kardeş olmaya çabaladı ve tüm hikaye bu bu konu üzerinde şekillendi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler