MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuba Büyüküstün'den sonra sırada Barış Arduç var

Tuba Büyüküstün'den sonra şimdi de Kiralık Aşk'ın yakışık oyuncusu Barış Arduç için kitap yazılıyor.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta Ömer karakterine hayat veren yıldız oyuncu Barış Arduç'un 9 Ekim'deki doğum günü için hayranları şimdiden hazırlıklara başladı. 28 yaşına girecek olan yakışıklı oyuncu için sevenleri doğum günü hediyesi olarak kitap çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu sene Kansersiz Yaşam Derneği'nin 'İyilik Elçisi' seçilen yakışılkı oyuncu adına iyilik kampanyası düzenlendi. Hayranları Kansersiz Yaşam Derneği'ne "Barış'ın hayranları 4381'e yolla" sloganıyla hem doğum günü mesajı bırakabilecekleri, hem de derneğe maddi yardım bulunabilecekleri bir kampanyaya imza attılar. Doğum günü mesajlarını bırakacaları bir notla beraber, derneğin yardım fonuna küçük bağışta da bulunacaklar.

Doğum günü mesajlarını bir araya getirecek olan ekip, mesajların bitimi halinde hepsini bir araya getirecek. Kansersiz Yaşam Derneği tarafından kitapçık haline getirilip, "İyi Niyet Elçimiz Barış Arduç" adına Arduç'a doğum gününde verilecek.

Öte yandan yakışıklı oyuncu için Arduç Dergisi adlı da bir dergi çıkarttılar. Temmuz sayısıyla start alan dergi, doğum gününe kadar belirli sürelerle çıkmaya devame decek. Dijital formdaki dergi internette Arduç'un hayatına ve kariyerine dair bilgileri veriyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler