MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Malı son bölüm izle : Türk Malı ilk bölüm

Türk Malı son bölümde ne kadar izlendi? Türk Malı Aile Komedisi ilk gösterimini yaptı! Türk Malı Aile Komedisi için ilk tanıtım filminin ardından dizinin ilk bölümüyayınlandı. Türk Malı Aile Komedisi dizisinde kim oynuyor? Dizinin konusu nedir? Türk Malı Aile Komedisi 1. Bölüm önizlemeyi de haberimizden takip edebilirsiniz.

Türk Malı Aile Komedisi bu akşam izleyicileriyle buluştu. Yeni bir sitcom olarak yayın hayatı planlanan Türk Malı'nda, bir önceki varyasyonundaki gibi Şafak Sezer oynuyor. 4 Kişilik sabit kadrolu olan dizi, süresinin dışında tipik sitcom formatında. Şafak Sezer'in yanısıra Mehmet Ali Erbil Bahattin rolünde, Hasibe Eren Bakiye rolünde, Nergis Kumbasar ise Şaduman rolünde izleyicinin karşısına çıktı..

Türk Malı son bölüm "Türk Malı Aile Komedisi" tam isimiyle izleyicinin karşısına çıktı. Anlık durum komedisi formatında yayın hayatına başlayan dizinin ilk bölümünün seyir oranı, bekleneni verdi mi merak konusu.

TÜRK MALI İZLE!

TÜRK MALI KONUSU

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman'ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra yalnız başına kalan Erman, küçük bir motel odasında yaşamaya başlamıştır.

Erman'ın bütün kazandığı para, Abiye'ye verdiği nafakaya gidince Erman, dibi vurur, hem evsiz, hem de parasız kalır ve son çare olarak, yıllardır görüşmediği amcasının oğlu, süper marketler zinciri sahibi Eymen Kuzu'nun evine gidip, onda yardım ister.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler