MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü oyuncudan Leyla Lydia Tuğutlu büyük sürpriz

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilen Tatlı İntikam dizisinin Pelin'i, son zamanlarda yıldızı parlayan genç oyunculardan biri.

Leyla Lydia Tuğutlu, Çağatay Ulusoy ile başrolünü oynadığı 'Delibal' filminde oyunculuğu kadar seslendirdiği 'lovefool' şarkısıyla da büyük beğeni toplayan Tuğutlu müzik şirketlerinin son gözdesi haline geldi.

Konservatuar eğitiminin yanında 5 yıl müzik ve keman dersleri alan oyuncu "Şarkı söylemek gibi bir iddiam yok" dese de, müzik şirketlerinin Tuğutlu'yu markaj altına aldığı konuşuluyor.

Öyle ki bu şirketlerden birinin Tuğutlu'ya önümüzdeki hafta 'single' teklifi yapacağı belirtiliyor. Ünlü oyuncu gelen teklife 'evet' demesi halinde Temmuz ayının ikinci haftasında stüdyoya girecek.

Ünlü oyuncunun 'Delibal' filminde seslendirdiği şarkı Youtube'da yaklaşık 4 milyon kişi tarafından izlendi.

Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında birinci oldu.

Leyla Lydia Tuğutlu kimdir?

-
29 Ekim 1989'de Berli'de dünyaya geldi. Tuğutlu, Türk model ve 2008 Türkiye Güzelidir. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızıdır. İlk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi'nde İrem karakterini canlandırdı. Atvde yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Şuan Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırmaktadır.

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülmüştür. Fashion TV Moda Oskarları 2007'de "Gelecek vaad eden model" seçildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler