MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Unutulmayan dizi aşkları

Türk televizyonlarında yayınlanan dizi aşklarında dram, acı, mutluluk hepsini gördük. Bazılarıyla o kadar özdeşim kurduk ki ekrandaki aşıkların üzüntülerini ve mutluluklarını yüreğimizin en derinlerinde hissettik. Bazı aşklarda ise kendimizi gördük, kendimizi yaşadık. İşte dünden bugüne hafızalarımıza kazınan dizi aşklarının bazıları...

AŞK-I MEMNU BEHLÜL - BİHTER


Türk televizyon tarihinin en çok seyredilen yapımların başında gelen Aşk-ı Memnu, Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını ekrana taşıdı. Başrollerini, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı dizi yayınlandığı her hafta ses getirdi. Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı izleyenleri de ikiye böldü. Öyle ki dizide Adnan karakterine hayat veren Selçuk Yöntem'in cebine eşiniz sizi aldatıyor mesajları bile bırakıldı. Her haftası başka bir olayla biten dizi kötü sonla bitti.

AŞK YENİDEN FATİH - ZEYNEP


Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un rol aldığı 'Aşk Yeniden' dizisinin Fatih ve Zeynep aşkı kısa sürede seyircinin dikkatini çekti. Birbirleriyle sürekli atışan ama bir o kadar da birbirlerine aşk olan bu çifti izleyici çok sevdi.

-ADINI FERİHA KOYDUM EMİR - FERİHA


Başrolleride Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un yer aldığı 'Adını Feriha Koydum' da seyircilerin unutamadığı büyük aşklardan.Fakir kız Feriha ve zengin oğlan Emir'in aşkını ekrana getiren yapım her hafta reyting rekorları kırdı. Bütün zorluklara rağmen aşkından vazgeçmeyen Feriha ve Emir'i sevircilerçok sevdi, bağrına bastı. Mutlu sonla bitmesi istenen dizi Feriha'nın ölümüyle seyircileri şok etti. Daha sonra 'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu' adıyla ekran macerasına devam eden dizi Feriha'nın ölümüyle Emir'in yaşadığı zorlukları ekrana taşıdı. Öyle ki Çağatay Ulusoy, senaryo gereği saçlarını bile kazıttı.

GÜNEŞİ BEKLERKEN KEREM-ZEYNEP


Başrollerini Kerem Bürsin ve Handa Doğandemir'in paylaştığı 'Güneşi Beklerken' yaz dizisi olarak başlamıştı. Okulun zor çocuğu Kerem ile okula yeni kayıt olan Zeynep arasındaki atışmaların zamanla sevgiye dönüşmesini konu edinen dizi kısa sürede hayran kitlesini arırdı. Sevenleri bu aşkı ölümsüzleştirmek için çifti 'ZEYKER' adında sosyal medya hesapları açtı. Dizi beklenildiği gibi mutlu sonla sona erdi.

KARADAYI MAHİR - FERİDE


Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrol paylaştığı Karadayı dizisinde Mahir ve Feride aşkı yayınlandığı her hafta seyircilere duygu dolu anlar yaşattı. Suçsuz yere idam cezasına çarptırılan babasını kurtarmak için her türlü zorluğu göze alan Mahir'in kaderi Feride'yi tanıyınca değişti.Her türlü zorluğa göğüs geren aşıklar dizinin finalin sabırla bekledikleri mutluluğa kavuştu.

-YABANCI DAMAT NİKO VE NAZLI


Türk-Yunan kültürünü en iyi şekilde konu edinen dizilerden biri olan Yabancı Damat, Niko ve Nazlı'nın trajikomik aşkını seyirci çok sevdi.İki kültür arasında kalan ikilinin unutulmaz aşkı izleyicileri her hafta ekrana kilitledi.

SILA


Bora ve Sıla'nın aşkı yıllardır süregelen töre kanunlarına tokat gibi bir cevap verdi.Berdel olarak evlenmelerine karşın zamanla birbirlerine aşık olan Sıla dizisinin aşıkları Sıla (Cansu Dere) ve Boran (Mehmet Akif Alakurt)

ASMALI KONAK


Dönemim en çok seyredilen dizisi olan Asmalı Konak'ta Bahar (Nurgül Yeşilçay) ve Seymen'in (Özcan Deniz) aşkı unulmazlar arasında yerini alıyor.

  • ALİYE


Deniz (Nejat İşler ve Aliye (Sanem Çelik)


Vitrin


En Çok Aranan Haberler