MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Vadi'yi izleyen kadınlara hayranım'

Kanal D'de başlayacak yeni sezon için stüdyoda imaj çekimleri yapan Çiğdem Batur, 'Kurtlar Vadisi' izleyen kadınlara hayranlıkla baktığını söyledi.

'Kurtlar Vadisi' dizisinin 'Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur, Kanal D'de başlayacak yeni sezon imaj çekimleri için stüdyoya girdi. Objektif karşısına geçen Çiğdem Batur, tatil yaptığı Bodrum'da gazetecilerden kaçmayı başardığını belirtip "Bodrum'daydım ama siz beni yakalayamadınız. Maşallah hiç yakalanmadım. Sizi görünce hep yolumu değiştirdim" dedi.

Beş yıldır 'Kurtlar Vadisi' dizisinde yer aldığını söyleyen Batur, "Alışık olduğumuz ekiple yola devam etmek çok güzel. Her sezon başı olduğu gibi mutlaka heyecan oluyor. İster istemez özlüyorsunuz. Tatile çıkınca '15 gün sonra keşke set başlasa' diyorum. Çalışmayı seviyorum işine âşık biriyim" şeklinde konuştu.

'Ben de izlemezdim'

'Kurtlar Vadisi'ni izleyen kadınlara hayranlıkla baktığını da sözlerine ekleyen oyuncu, "Önce Kurtlar Vadisi'ni ben de çok fazla izlemezdim. Şu anda yanıma gelip dizinin bölümleriyle ilgili bir şeyler anlatan kadınlara bayılıyorum. Kadın izleyicilerimizin sayısı arttı" açıklamasını yaptı.

'Zor rolleri severim' Sinemada daha çok kendisini zorlayacak rolleri oynamak istediğini anlatan Batur, "Beni zorlayacak rolleri daha cazip görüyorum. Her rolü oynayabilmek önemli bir şey. Belki akli dengesi bozuk bir kadını, belki uyuşturucu bağımlısı birini oynamak isterim. Daha uç karakter ve rolleri istiyorum" dedi.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler