MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin son bölüm izle : 29. son bölümde Cevdet, Anadolu direnişini alevlendirdi

Vatanım Sensin son bölümde Cevdet, çevresindeki hainleri tek tek ayırt ederek kendisini tamamen Eskişehir direnişine adıyor. Eskişehir - Kütahya yolundan işgaline devam eden yabancı birlikler, yavaş yavaş gerilemek zorunda kalacak. Cevdet, 'hattı müdafaa yoktur" önergesini alıyor. Vatanım Sensin son bölümü yine nefes kesici...

Vatanım Sensin son bölümde, İngiliz ajan Charles Hamilton'ın direktifleri doğrultusunda Yunan Ordusu'nun katlettiği Yörüklerin acısı, tüm İzmir'de yaşanmaya devam etti. Savaşın kirli yüzü, tüm güzellikleri kirletmeye devam ediyor. Acılı Türk kadınları, savaşta yitirdikleri askerlerinin acısını Yunan konağına giderek göstermek istiyorlar. Hasibe ananın başını çektiği kadınlar, Veronika ile Lucy ile karşı karşıya gelirler. Askerlerin eşyalarını, Yunan konağı bahçesine bırakan kadınlar, yaşadıkları durumun anlaşılması için büyük bir hareket yaptılar.

Son bölümde, Cevdet'e Azize motivasyonu!


Vatanım Sensin son bölümde, Anadoluyu, direnişte daha aktifleştirmek isteyen Cevdet, karşısında hakkında gerçekleri henüz öğrenen Azize'yi buldu ve açıkçası biraz şaşırdı. Cevdet, Azize karşısında ilk başta kısmen gerginlik yaşasa da, Azize ile olan diyalogu onu biraz daha rahatlattı.

Tevfik'in yol haritası ne olacak?

Son bölümde, Tevfik'in hain olduğu anlaşıldı. Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrendi. Gözaltında olan Tevfik, bir plan kurup, durumdan kurtarmayı başarıyor. Tevfik, kendi aleyhine olan durumu Azize'yi rehin alarak leyhine çeviriyor ve Azize'yi öldürmekle tehdit ediyor. Bundan sonra Tevfik'e ne olacağı merak konusu.

ATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Vasili, Paradise Lost Operasyonu'nu Cevdet'ten gizlemeye devam etti. Charles ve Vasili'nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler'e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımdı. Büyük bir facia kapıdaydı!

Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva'ya atıldı. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye'nin safına çekmek için Azize'yi de dahil ettiği zekice bir plan yaptı. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildi. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal'in canıyla sınandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler