MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin yeni bölüm 3. Fragmanı yayınlandı : Eskişehir direnişine Azize motivasyonu

Vatanım Sensin yeni bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 2. Fragmanında, Eskişehir direnişine ışık tutacağı anlaşılan dizide, bu sefer Azize ile Cevdet'in hasret gidermesi damga vuruyor. Vatanım Sensin 29. Bölümde değinilecek olan Eskişehir direnişi öncesinde, Cevdet'e bir Azize motivasyonu gerçekleşti.

Vatanım Sensin 29. Bölümünde Cevdet, Anadolu'yu daha fazla hareketlendirmeye karar veriyor. Kütahya - Eskişehir yolundan işgale devam eden düşman birliklere karşı, bir direniş başlatılacak ve Anadolu direniş hareketleri daha yoğunlaşacak. Bu önemli konuyu ele alacak olan Vatanım Sensin 29. Bölüme dair yeni bölüm 3. fragmanı an itibariyle yayınlanmış durumda.

Vatanım Sensin yeni bölüm 3. Fragmanında hangi konuya değiniliyor?


İngiliz ajan Charles Hamilton'ın direktifleri doğrultusunda Yunan Ordusu'nun katlettiği Yörüklerin acısı, tüm İzmir'de yaşanmaya devam eder. Savaşın kirli yüzü, tüm güzellikleri kirletmeye devam ediyor. Acılı Türk kadınları, savaşta yitirdikleri askerlerinin acısını Yunan konağına giderek göstermek istiyorlar. Hasibe ananın başını çektiği kadınlar, Veronika ile Lucy ile karşı karşıya gelirler. Askerlerin eşyalarını, Yunan konağı bahçesine bırakan kadınlar, yaşadıkları durumun anlaşılması için büyük bir hareket yaptılar.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Vasili, Paradise Lost Operasyonu'nu Cevdet'ten gizlemeye devam etti. Charles ve Vasili'nin ne maksatla iş birliği yaptığını çözmeye çalışan Cevdet, diken üstündedir. Üstelik Yörükler'e yapılan katliam, bu operasyonun sadece küçük bir adımdı. Büyük bir facia kapıdaydı!
Şehir katliam havadisiyle çalkalanırken, suç Kuvva'ya atıldı. Cevdet hakikatten bihaber ahaliyi Kuvva-i Milliye'nin safına çekmek için Azize'yi de dahil ettiği zekice bir plan yaptı. Azize ve Cevdet bundan böyle mücadeleye omuz omuza devam edecekken Tevfik, kendi sonuna yaklaştığının farkında dahi değildi. Katliam emrini bizzat babasının verdiğini öğrenen Leon ise, Hilal'in canıyla sınandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler