MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vatanım Sensin'den izleyenleri ağlatan sezon finali

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Vatanım Sensin sezon finaliyle ekranlara veda etti. Heyecanın dorukta olduğu sezon finali bölümünde izleyenler adeta gözyaşlarına boğuldu. Vatanım Sensin'in sezon finalinde bakın neler yaşandı?

Vatanım Sensin dizisi bu hafta yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin sezon finali bölümünde Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'dan gelen emirle Azize'ye Yunan Ordusu'ndaki vazifesinin bittiğini açıkladı. Azize ve ailesi tarafından sevinçle karşılanan bu haber, Ankara'ya gitmeleri için de tüm engelleri kaldırdı. Peki, Vatanım Sensin'in sezon finali bölümünde bakın başka neler yaşandı?

Vatanım Sensin bu hafta yayınlanan sezon finali bölümüyle ekran macerasına ara verdi. Tarihi sahneleri ve karakterleriyle perşembe akşamlarına damga vuran Vatanım Sensin'in sezon finali bölümünde Azize ve ailesiyle birlikte Ankara'ya gitmeye hazırlanan Cevdet, Mustafa Kemal için suikast planlandığını öğrendi ve tüm dengeler değişti. Savaşın geleceği için Mustafa Kemal Paşa'nın canının her şeyden önemli olduğunu ve bu suikasti engelleyebilmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğini bilen Cevdet, yeni bir plan yaptı. İşte, Vatanım Sensin dizisinin sezon finalinde yaşananlar...

Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'dan gelen emirle Azize'ye Yunan Ordusu'ndaki vazifesinin bittiğini açıklar. Azize ve ailesi tarafından sevinçle karşılanan bu haber, Ankara'ya gitmeleri için de tüm engelleri kaldırır. Büyük badireler atlatarak geldikleri bu nokta, Cevdet ve Azize'ye derin bir nefes aldırır.

Fakat İngiliz Charles Hamilton'ın da bazı planları vardır. Tevfik'i kullanarak, Mustafa Kemal Paşa'ya suikast düzenlemeyi planlar. Suikast emrinin şifrelerini çözen Yakup, Cevdet'i uyarır. Savaşın geleceği için Mustafa Kemal Paşa'nın canının her şeyden önemli olduğunu ve bu suikasti engelleyebilmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğini bilen Cevdet, yeni bir plan yapar. Ankara'da meclisin açılmasının her şeyden mühim olduğunu savunan Cevdet yeni bir adım atacaktır. Mustafa Kemal Paşa ile karşı karşıya gelen Tevfik ne yapacak? Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'ya planlanan suikasti engelleyebilecek mi? Azize'nin aldığı mektuptaki hakikat ne?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler