MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vikingler'in savaşçı güzeli Ege'de

Ukrayna kökenli Kanadalı sinema ve tiyatro oyuncusu Katheryn Winnick, anne, baba ve iki erkek kardeşiyle geldiği Bodrum'daki tatilinden sonra tekneyle mavi tura çıkarak, Yunanistan'ın Mikonos Adası'na geçti.

2013 yılında çevirdiği 'Vikings' adlı diziyle zirveye yerleşen oyuncu Katheryn Winnick, geçen Cumartesi sabahı ailesiyle geldiği Milas- Bodrum Havalimanı'ndan Yalıkavak Koyu'nda demirleyen 54 metre uzunluğundaki ve haftalık kirası 325 bin euro olan 'Maraya' isimli yata geçti.

Bir süre yatta dinlenen Winnick, daha sonra Yalıkavak Palmarina'nın çarşısında bir süre yürüyüş yaptı. Dha sonra da dört tekerlekli ATV aracına binerek günboyunca Yalıkavak koylarını gezen Winnick, akşam da yat ile Torba Koyu'ndaki dünyaca ünlü Nikki Beach Bodrum Club'a geçip, havuza girip, güneşlendi, buradaki animasyon gösterilerini seyredip, akşam yemeğini ailesi ile beraber yedi.

Gecenin bitiminde ise Winnick ve ailesi Bodrum'dan ayrılıp, Yunanistan'a ait sosyetenin tatil merkezi olan Mikonos'a gitti. Winnick ve ailesinin Mikonos'ta üç gün kaldıktan sonra tekrar Türkiye'ye dönüp, tatillerine Gökova ve Göçek koylarında devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Winnick, Bodrum Nikki Beach ve Mikonos'ta çektirdiği fotoğrafları İnstagram sayfasından sevenleriyle paylaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler