MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni dizide sürpriz gelişme

Kerem Bürsin'in Kanal D'de yayınlanacak yeni dizisi 'Şeref Meselesi' başlıyor.

Uzun süredir tanıtımları yapılan 'Şeref Meselesi' dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Kanal D, dizilerin çokluğu nedeniyle 'Şeref Meselesi'nin yayın tarihini ertelemişti.

Başrollerinde Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Kerem Bürsin, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi isimlerin olduğu Şeref Meselesi'nin önce Eylül'de başlayacağı sonra ise Ekim ayına ertelendiği belirtilmişti. Ekim ayında da yayınlanmayınca Ocak ayına kaldığı iddia edilmişti.

Urfalıyam Ezelden'in yayından kalkmasıyla Pazar günü boş kalan Kanal D, diziyi Pazara yerleştirdi. Şeref Meselesi 23 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da başlıyor.

Dizide iki kardeşi canlandıran Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız, çekimlere aylar öncesinden başladı.

Kerem Bürsin, 'Yiğit Kılıç' karakteri için saç ve sakalını uzattı. Sıvı diyeti yapan oyuncu; kafes dövüşü, boks ve koşuyla yedi kilo verdi. Yaz tatilini Amerika'da geçiren oyuncu, Teksas'ta at binme dersleri aldı.

Avukat 'Emir Kılıç'ı oynayan Şükrü Özyıldız ise meslek üzerine araştırmalar yaptı, tiyatro oyunları ve filmler seyredip, oyuncu koçuyla birlikte çalıştı.
'ŞEREF MESELESİ' DİZİSİNİN KONUSU

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran'ın paylaştıkları Şeref Meselesi'nin yapımını D Yapım'ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz'ın üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyor. Çekimlerine Ayvalık'ta başlanan ve İstanbul'un Balat semtinde devam eden dizinin konusu şöyle:

Yiğit (Kerem Bürsin) ve Emir (Şükrü Özyıldız) iki kardeştir. Yiğit çekici, hovarda ve dışadönük bir gençken, Emir Yiğit'in aksine dış görünüşünden ziyade aklına güvenen, zeki ve çalışkan bir gençtir. Her ne kadar dünyaları zıt olsalar da, birbirine çok bağlı bu iki kardeşin dünyaları, önce dedelerinin, ardından da babalarının ölümü ile altüst olur. İstanbul'da yeni taşındıkları mahallenin soğuk ama can yakan güzeli Sibel (Yasemin Allen) her iki kardeşin de gönlünü çelerken, genç kızın yakın arkadaşları, Derya (Şükran Ovalı) ve Kübra (Burcu Biricik) da ilk görüşte kendilerini Yiğit'in cazibesine kaptıracaklardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler