MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Gelin son bölüm izle! Son bölümde Ayşe'ye define kabusu

Yeni Gelin son bölümde izleyiciler Ayşe'nin define kabusunu izleyecekler. Yeni Gelin 12. son bölümünde, altın satıp zengin olma hayalleri gerçekleşecek mi? Altın satma işi o kadar kolay olamayacaktır. Defineyle ilgili efsaneler, özellikle Ayşe'yi fazlasıyla etkiledi. Yeni Gelin son bölüm çıktı.

Yeni Gelin son bölümünde, kadınların bulduğu altınların satılması için Baran'a gidiyorlar ancak durum hiç de düşünüldüğü gibi çıkmadı! Define ile ilgili ortaya çıkan dedikodular, özellikle Ayşe'yi deriden etkiledi. Kızların altın sevdası, altın avcısı kızların başına büyük bir bela açıyor.

YENİ GELİN SON BÖLÜM İZLE


Şirin, Ferhat'la olan ilişkisini bitirdi. Ramazan ayının gelişiyle birlikte evde huzur, birlik, beraberlik rüzgarı esse de altınların varlığı, kadınların huzurunu iyice kaçırdı.

YENİ GELİN DİZİ MÜZİKLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Yeni Gelin son bölümünde ayrıca, yeni dizi soundtrack'leri, yeni müzik portfolyosu, izleyicileri etkileyecek. Yeni Gelin için yayınlanan 12. bölüm 3. Fragmanı, diğer fragmanlardan farklı olarak duygusal ve romantik sahnelerle dolu.

Ayrılık zor biliyorum, Belki hala seviyorum seni, Her geçen gün biraz daha kırılıyorum, Mutlu son yok mu bize?" sözleri ise dikkat çekti. Yolları ayrılan Ferhat ile Şirin'in özet düetinden oluşan duygusal görüntülerin yer aldığı bu özel sahnenin tamamı son bölümde yer alacak.

YENİ GELİN DİZİSİNİN KONUSU


Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin'de başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşıyor. Dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu da yer alıyor. Dizisinin yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler