MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni rolü için tam 10 kilo verdi

Star TV'nin başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri'nin yer aldığı "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisi Ekim ayında başlayacak.

Star TV'nin yeni dizisi 'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün çekimleri Antakya'da devam ediyor.

Son iki yıldır güçlü hanım ağa "Dila Hanım" rolü ile ekranlarda büyük hayran kitlesi edinen Hatice Şendil, yeni rolü tarım işçisi "Elif" için tam 10 kilo verdi. 2 yıl boyunca canlandırdığı Dila Hanım karakterinden sıyrılmak ve 20'li yaşlarındaki masum Elif'i canlandırmak için crossfit ve pilatesle tam 10 kilo veren Hatice Şendil, partneri Özcan Deniz ile izleyenleri kendine hayran bırakacak.
KARI-KOCA OLDULAR

Dizide Özcan Deniz Kahraman Yörükhan'ı, Begüm Kütük Yaşaroğlu ise eşi 'Defne'yi canlandıracak. Yörükhan Ailesi'nin gelinini oynayan Yaşaroğlu, kaderin onu sürüklediği pek çok durumla karşı karşıya kalacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU VAR

Sezonun en merak edilen işleri arasında yer alan 'Kaderimin Yazıldığı Gün'de Hatice Şendil, Gürbey İleri, Metin Çekmez, Gül Onat, Goncagül Sunar ve Hakan Meriçliler de rol alıyor. Dizi, Yörükhan'ların gözbebeği Kahraman ve karısı Defne'nin; 'Elif' ile yollarının kesişmesi etrafında kurgulanıyor. Yapımcılığını O3 Turkey Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Ulaş İnaç var. Dizinin ilk tanıtımı Aras Bulut İynemli'nin sesiyle yayınlandı. Dizinin proje tasarımını Aynur Sayar ve uygulayıcı yapımcı Cengiz Çağatay...

ANTAKYA'DA BAŞLAYAN HİKAYE

Dizi, Antakya'lı köklü Yörükhan Ailesi ile sıradan tarım işçisi genç bir kızın kaderin çizdiği yönde kesişen yollarını ve bu kesişmenin hayatlarında yaratacağı fırtınaları konu alacak. Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini canlandıracak. Özcan Deniz, aileyi geleceğe taşıyacak 3 erkek evladın ortanca oğlu Kahraman Yörükhan olarak ekranlara gelecek.

Çekimleri Antakya'da devam eden dizide, Yörükhan'ların gözbebeği Kahraman'ın hikayesi, sıradan bir tarım işçisi ailenin kızları Elif ile yollarının kesişmesi ve bu kesişme sonrası her iki ailenin hayatlarında kopan fırtınalar etrafında kurgulanıyor. Hatice Şendil ise dizide Özcan Deniz'in aşkı tarım işçisi Elif rolünü oynayacak.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla 'Kaderimin Yazıldığı Gün' yakında Star ekranlarında olacak.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler