MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşim Ceren Bozoğlu yeni yaşını böyle kutladı

O Hayat Benim dizisinden olaylı şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu yeni yaşını oyunculuk okulu Atölye 1314'deki öğrencileri, arkadaşları ve oyuncu dostlarıyla kutladı.

Etiler Limonata'daki doğum günü partisinde Yeşim Ceren Bozoğlu'nu Birgül Ulusoy, Hande Kazanova, Begüm Kütük Yaşaroğlu, nişanlısı Fırat Çoban ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Doğum gününün en ilginç hediyesi Bozoğlu'na nişanlısı Fırat Çoban'dan geldi. Öpücüklere boğduğu nişanlısına teşekkür eden Bozoğlu, "iyi ki hayatıma girdin aşkım. Seni çok ama çok seviyorum" dedi.

Nostaljik gramofonları andıran konsept hediyenin önce ne olduğunu anlamayan Yeşim Ceren Bozoğlu ve davetliler, özel konsept hediyenin cep telefonundan müzik dinleme aygıtı olduğunu öğrenince, bu ilginç ve özel hediyeyi çok beğendiler.

Bebek'teki evinden yeni bir eve taşınan Yeşim Ceren Bozoğlu, taşınma yorgunluğuyla 29 Temmuz olan doğum gününü 2 gün gecikmeli kutladığını söylerken, sevdikleriyle birlikte olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı, 41. yaşının pastasındaki tek mumu üfledi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler