MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete dizisinde önemli bir yenilik yapıldı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi 'Yüksek Sosyete'de teknik ekip değiştirildi. Ünlü yapımcı Burak Sağyaşar haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Cansu ve Kerem karakterini canlandıran başrol oyuncuları Hazar Ergüçlü ile Engin Öztürk başarılı performansları ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı.

Burak Sağyaşar'ınsosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ise yürekleri ağıza getirdi. Teknik ekibi değiştiren Yüksek Sosyete, büyük bir hüzün yaşadı

Burak Sağyaşar, yapımın teknik ekibinin değişmesiyle ilgili instagram sayfasında duygularını şu şekilde ifade etti.'Bu bir veda değil...Bu bir başlanğınç bizim için... Şirketimizin ilk göz bebeklerinden biri 'Yüksek Sosyete' ve bu gece çok sevdiğim ve değer verdiğim,ilk set günümüzden bugüne kadar her anında katkısı olan başta Sn. Metin Balekoğlu ve tüm teknik ekibimizin son gecesi. Hüzünlendik elbet... Yedinci bölümü çok büyük bir profesyonellik ve alınlarının akıyla teslim ettiler. Planlanan bir ayrılıktı, o yüzden kimsenin bu konuyu yanlış yöne çekmesine izin vermeyiz.

Paydos dediğinde yönetmenimiz, çok duygusal anlar yaşadık,onları gönülden ve ayaktan alkışladık. Kısa sürede çok güzel ve özel dostluklar kurduk. Yüksek Sosyete'nin başarısı işte fotoğrafta gördüğünüz ve devamında göremediğiniz tüm bu güzel ekibin başarısı. Her anında, her sanayiyesinde onların alın teri var. Bu yüzden burada tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederim. Dediğim gibi bu bir veda değil... Bu bir başlangınç bizim için. Sözünü aldık en kısa zamanda yeniden buluşacağız. Şimdilik kısa bir reklam arası bizimkisi... Dizimiz 8. bölümden itibaren Sn. Feride Kaytan ve ekibi ile yoluna devam edecek.@metinbalek @bekir_toplar @yukseksosyetetv @biyapimtv @enginozturk @ hazarerguclu ve tüm değerli ekibimize...'

Vitrin


En Çok Aranan Haberler