MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete'de Kerem, Cansu'yu şoke ediyor

Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yüksek Sosyete 18. bölümüyle dün geceye damgasını vurdu. İzleyenleri ekrana kitleyen dizinin 18. bölümünde neler oldu?

Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Cansu'nun gözleri önünde Sude'yi dudaklarından öper.

Başta Mert olmak üzere çevresindeki herkesi kaybeden Bedia, Korhanlar'ın Oliva'ya ortak olmasıyla Süreyya'yı da suçlar ve en yakın arkadaşı olan Süreyya'yı da kendinden uzaklaştırır. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın Mert'e olan baskısı işe yaramaz. Ece, Mert'e daha sıkı sarılır.

Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır. Metin, Süreyya'ya yakınlığı olduğunu gören Levent'ten hesap sorar. Öte yandan Süreyya ise Ela'yı Işıl'a bırakmamakta kararlıdır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler