MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete'de yüzleşme zamanı

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yüksek Sosyete dün akşam son bölümü ile seyirciyle buluştu. Heyecan dolu anların yaşandığı dizide izleyiciler ekrana kilitlendi. Yüksek Sosyete 6. son bölümde yaşananlar nefes kesti. İşte Yüksek Sosyete 6. son bölümde yaşananlar...

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete dün akşam yeni bölümü ile star TV ekranındaydı. Heyecanla beklenen Yüksek Sosyete 6. yeni bölümde neler yaşandı? İşte Yüksek Sosyete dizisinde yaşananlar...

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engün Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi isimleri rol aldığı Yüksek Sosyete yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00' de Star TV ekranlarındaydı.

Yüksek Sosyete'nin geride bıraktığımız bölümünde Kerem Şirin' den ayrılıp gerçekten aşık olduğu Cansu' ya yakınlaşmıştı. Cansu ise Ece' nin Kerem' e olan aşkından dolayı Kerem' i kabul etmez. Fakat Kerem Mert' ten Cansu' nun ondan neden uzaklaştığını öğrenmiş ve Cansu' dan vazgeçmeyeceğini söylemişti.
YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

-
Kerem ve Cansu göl evinde mahsur kalırlar. Bu uzun gece ikili arasında sürpriz yakınlaşmaların ve yüzleşmelere neden olur. Cansu ve Kerem arasındaki konuşmayı duyan Ece ise Mert'le baş başa kalır. Ece'nin kırılan kalbini onarmaya çalışan Mert; kendine bile itiraf edemediği duygularıyla karşı karşıya kalır. Böylece; dörtlümüz arasındaki tüm dengeler altüst olur. Bu dengelerin değişimi; yeni itirafların da habercisidir.Öte taraftan Metin tarafından bir kez daha ihanete uğrayan Süreyya'nın yeni tanışacağı kişi hayatını tümden değiştirmek üzeredir.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler