MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete'nin 17. bölümünde neler oldu?

Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yüksek Sosyete 17. bölümüyle dün geceye damgasını vurdu. İzleyenleri ekrana kitleyen dizinin 17. bölümünde neler oldu?

Kerem geçmişi silmiş ve intikam almak için her şeye baştan başlamıştır. Cansu ise Korhan Holding'te genel müdür olarak işe başlayan Kerem'in amacını bir türlü anlayamaz. Kerem ise şirkete bütün geçmişi unuttuğunu sadece iş için geldiğini kanıtlamaya çalışmaktadır.

Öte yandan Ece satılacak olan evinin derdine düşmüştür. Bunu duyan Mert, evi satışa çıkarttıranın Bedia olduğunu anlar ve olaya el koyarak bu evi kendisinin satın alması gerektiğini düşünür. Bedia ise rahat durmamaya devam eder ve Oliva'ya gidip Ece'ye her şeyi bırakması için para teklifinde bulunur. Ece'de bunu reddederek Oliva'dan ayrılma kararı alır. Mert, Ece'nin satışa çıkarılan evini almış ve ona büyük bir sürpriz yapmıştır. Artık Mert'le Ece birlikte yaşamaya başlar.

Süreyya cephesinde ise olaylar farklı şeklilde gelişmektedir. Bir yandan Metin ile Levent arasında kalan Süreyya diğer yandan Işıl'ın bebeğiyle baş etmektedir. Cansu, Ela'yı annesine zorla sevdirmeye çalışır ve bunu sonunda başarır. Süreyya evde bebeğe bakan kimse kalmayınca vicdanına yenik düşer ve Ela'yı sevmeye başlar. Aradan bir süre geçince ortalıktan kaybolan Işıl, bebeği almak için konağa gelir ancak Süreyya bebeği artık Işıl'a vermeyecektir.

Cansu, Korhan Holding'e büyük bir iş teklifiyle gelir. Mert'le ortak bir iş yapmak isteyen Cansu, Kerem'den hiç beklemediği bir teklif alır. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu olan Kerem, Oliva'nın %50'sinin Korhan Holding'e satılmasını ve birlikte iş yapmalarını teklif eder. Bu teklif karşısında şok olan Mert daha sonra bu teklifi kabul eder ve Oliva'ya Korhan Holding'i dahil eder. Eski dörtlü yine bir araya gelmiştir ve Oliva'da bunu kutlamak isterler. Ancak Kerem, onları bir şokla daha yerle bir edecektir. Mert'in işten kovduğu Sude tekrar Kerem sayesinde çıkagelmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler