MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete'nin son bölümünde olay sahne

Star TV ekranlarının yeni dizisi Yüksek Sosyete ilk bölümü ile seyirciden tam not aldı. Seyircileri ekrana kilitleyen yapım ekranların vazgeçilmezi gibi olacağa benziyor...

Bi Yapım imzalı dizinin yapımcılığını Burak Sağyaşar üstlenirken yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturuyor. Yazı Odası grubunun senaryonusu kaleme aldığı dizi dün akşam Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini paylaştığı yaz dizisinde zor şartlar altında büyüyen ailenin tek oğlu karakterini Engin Öztürk canlandırıyor. Zengin ama mutsuz olan kız rolüne hayat veren Hazar Ergüçlü'dür. Birinin hayalini kurduğu diğerinin ise gerçeği olan hayat ikiliyi buluşturarak aralarındaki sınıf ve statü farklılıklarını ortadan kaldırarak aşkla yenecek mi?

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

1986'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu hayatının bir döneminde havacı astsubay olarak görev almıştır. Fakat asıl istediğinin askerlik olmadığını anlayınca TSK'dan istifa ederek Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde eğitimine devam etmiştir.

Fatmagül'ün Suçu Ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ,Muhteşem Yüzyıl ve en son olarak da Gönül dizilerinde rol alan genç oyuncu şimdi ise Yüksek Sosyete ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü 1992 yılında KKTC dünyaya geldi. Lefkoşa belediye tiyatrolarında sahneye çıkan Hazar Ergüçlü'nün rol aldığı 2 dizi 3 beyaz perde filmi bulunuyor. Rol aldığı filmler arasında Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam sinema solonlarında yer almıştır.

Kanal D ekranlarında final veren Kuzey ve Güney adlı dizide Kuzey karakterinin eşi Simay rolünü canlandıran oyuncu son olarak Medcezir dizisinde performansıyla göz doldurdu. Medcezir adlı dizi de Eylül karakterinine hayat veriyordu. Yüksek Sosyete adlı dizide ise zengin ailenin mutsuz kızı Cansu rolü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler