MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yunanistan'dan 'Diriliş Ertuğrul'a...

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'a yakışıklı oyuncu Burak Hakkı, 'Ebu Mansur' karakteriyle dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen 'Diriliş Ertuğrul'un 87'inci bölüm ikinci fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncu Burak Hakkı'nın, sevilen yapımda 'Ebu Mansur' karakterine hayat verdiği görülüyor.

Tiyatro oyunu için Yunanistan'a yerleşen ve geçtiğimiz gün Yunan sevgilisi ile samimi pozlar veren 44 yaşındaki Burak Hakkı, uzun bir aranın ardından seyircinin karşısına çıkıyor.

BURAK HAKKI KİMDİR?

23 Mayıs 1972 senesinde dünyaya gelen Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Yakışıklı oyuncu İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise Yunanistan Gümülcine göçmenidir.

10 yıl manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş toplamda 16 reklam filminde boy göstermiştir.

1997 yılında ise Tunus'ta gerçekleştirilen yarışmada ikinci oldu ve Türkiye'yi başarılı bir şekilde temsil etti. Modellik kariyerini üst seviyeye taşımayı başaran Burak Hakkı oyunculukta kendisinden beklenen başarıyı elde etti.

2000 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Burak Hakkı 2001'de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur. Ancak çift özel sebepler nedeniyle 2012 yılında ayrılmışlardır.

BURAK HAKKI'NIN YER ALDIĞI PROJELER

Burak Hakkı'nın Oynadığı Dizi Ve Filmler
Mayıs Kraliçesi
Dünya'yı Kurtaran Adamın Oğlu
O Kadın
Semum
Aşk Aynı Adreste
Zehirli Çiçek
Günah
Paşalı
Kırık Ayna
Gurbet Kadını
Yeniden Çalıkuşu
Son Yüzleşme
Kaybolan Yıllar
Dudaktan Kalbe
Küçük Kadınlar
Maskeli Balo
Kızım Nerede
Yer Gök Aşk

Son olarak Yunanistan'a yerleşerek gündeme gelen Burak Hakkı şimdilerde TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da 'Ebu Mansur' karakterini oynamaktadır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler