MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeytin Tepesi'nden kötü haber

Kanal D'de Çarşamba akşamları ekrana gelen MF Yapım imzalı Zeytin Tepesi dizisi final yapıyor.

Aslıhan Gürbüz ve Tayanç Ayaydın'ın başrollerinde yer aldığı ve Barış Yöş'ün yönetmenliğini yaptığı Zeytin Tepesi dizisi 7. bölümüyle final yapacak.

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan dizi bir türlü istenilen reytingi elde edememişti. Buna göre Kanal D, diziyi ikinci kuşağa yerleştirdi, ancak orada da beklenen performansı sergileyemeyen dizinin final yapmasına karar verildi.

İşte final bölümünün konusu:

Nezarethanede geçmişe dair bir hesaplaşma yaşayan Tarık ve Deniz'i diğer yanda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tarık ve Deniz'in yakınlaştığını gören Oya, kontrolünü kaybedip, tüm nefretiyle Deniz'e saldırır. Gökçener Ailesi, Deniz'in masumiyetinin anlaşılmasıyla artık kasabada başları dik dolaşabilecektir. Fakat dertler bununla da bitmez. Tam her şey yoluna girdi derken Ragıp Tolunay korkunç bir planla Gökçener Ailesi'ne verdiği borcu tahsil etmeye karar verir. Akın, Deniz'i kaybetmemek için elinden geleni yaparken, Tarık ise sevdiği kadının suçsuz olduğundan artık emindir. Tarık babasının gerçek katilinin peşine düşecektir.

Zeytin Tepesi Çarşamba akşamı saat 22:30'da final bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler