MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızdıran teşekkür!

Çağla Şıkel, programına geri dönünce Özlem Yıldız işsiz kaldı. Yıldız, Şıkel'in teşekkürüne ise 'yanıt' vermedi!

Doğumundan 50 gün sonra Alişan ile birlikte sunduğu "Her Şey Dahil" isimli sabah kadın kuşağı programına geri dönen Çağla Şıkel, kendisi yokken yerine sunuculuk yapan Özlem Yıldız'a teşekkür etti. Ancak bu teşekkür, yaptığı anlaşma nedeniyle programı haziran ayına kadar sunacağını zanneden Yıldız'ın pek de hoşuna gitmedi. Oğlu Hüseyin Kuzey'e hamileyken sadece 6,5 kilo aldığı için doğumdan kısa süre sonra formuna kavuşan Şıkel, dün sabah ekrana döndü. Şıkel ilk yayınında "Özlem'i her sabah izledim. Tüm güzelliğiyle, zarafeti ve samimiyetiyle yerimi doldurmak değil, taşırdı. Ona da buradan sevgiler" dedi.

Yıldız dava açabilir

Şıkel'in programa geri dönmesiyle işsiz kalan ve mağduriyetinin giderilmesi için 100 bin TL'lik tazminat davası açmayı düşündüğünü açıklayan Yıldız ise Şıkel'in yayınını izlediğini söyledi.
Eşi Sinan Serter'den zar zor izin alarak ekrana dönebilen Yıldız, "Çağla'yı programda izledim ama teşekkürüne vereceğim bir yanıt yok. Çünkü karşı taraftan beklediğim bir şey var. Sözleşmem bir yıllıktı, tek taraflı fesh edildi. Hiçbir şeyin kötü sonlanmasını, kimse ile kötü olmayı istemem. Gidişata göre de dava açıp açmayacağım belli olacak ama böyle sonlansın istemem" dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler