MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 31. bölümü Fox Tv'de yayınlandı

Fox Tv'de ekrana gelen fenomen dizi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 31. bölümüyle eğlenceye kaldığı yerden devam etti. İzleyiciye eğlenceli anlar yaşatan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 31. bölümde Zeynep ve Ozan çifti bebeklerine katı mama yedirirken zorlandı.

Fox Tv'nin kahkaha attıran dizisi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sevenlerine keyifli bir akşam yaşatacak olan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 31. bölümde Zeynep ve Ozan yabancı dadı arayışına geçti. Diğer yandan ikilinin evinin içinden uçak geçti. Sevilen dizi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümüyle 28 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Zeynep ve Ozan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk son bölümde bebekleriyle ilgili bir telaş daha yaşandı. Çift ek gıdalara başlayan bebeklerinin ağızlarını açtırmak için şekilden şekile girdi. Evdeki dadı Saliha yerine Zeynep ve Ozan ikilisi yabancı dadı arayışına girdi.

Bebeklerin bakıcısının KPSS'ye hazırlandığını öğrenen ikili, 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 31. bölümde sınava girecek çocuğu olan ebeveyn davranışları sergilemeye başladılar. Genç komşunun doğum günü partisine katılan çiftimiz, kendilerinin de genç olduğunu kanıtlama çabasına girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler