MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2015 dizi final tarihleri belli oldu

Nisan ayının sonunun gelmesiyle birlikte dizi final tarihlerine dair haberler artmaya başladı. İşte 2015 sezon finali yapacak diziler ve dizi final tarihleri!

Haziran aynının yaklaşmasıyla birlikte ekranların iddialı dizilerinin final tarihleri arka arkaya belli olmaya başladı. Bazı diziler Haziran ayını beklemeden sezon finallerini yaparken bazıları için daha ileri tarihler belirlendi. Ekranların iddialı dizileri birbiri ardına sezon finali yaparak setlere ara verecek, bazıları ise tamamen final yaparak ekranlara veda edecek. İşte 2015 sezon finali yapacak diziler ve dizi final tarihleri!

TÜRK DİZİLERİ 2015 FİNAL TARİHLERİ

- Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Paramparça 28 Haziran'da yayınlanacak 25. bölümü ile sezona ara verecek.

-Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından biri olan Poyraz Karayel 10 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 23. bölümüyle sezona ara verecek. Poyraz Karayel yeni sezona Eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

-Fox Tv ekranlarında yazın yayın hayatına başlayan eğlenceli aile dizisi Kocamın Ailesi dizisi 25 Haziran Perşembe günü ara verecek. Kocamın Ailesi de Poyraz Karayel gibi eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

-Kerem Bursin ve Şükrü Özyılmaz'ın başrol oyunculuğunu yaptığı Şeref Melesi 17 Mayıs'ta yayınlacak olan 26. bölümüyle yayın hayatını sonlandıracak.İtalyan yapımı bir diziden uyarlanan dizi, Yiğit ve Emir isimli iki kardeşin hikayesini konu alıyordu.

-Ekranlara iddialı bir giriş yapan ancak reytingi istenen düzeyde olmayan Serçe Sarayı 14 Haziran'da ekrana gelecek olan 13. bölümüyle final yapacak.

-Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı Kara Para Aşk dizisi de bu sezon ekranlara veda edecek isimlerden olacak. Kara Para Aşk Haziran'ın 3. haftası yayınlanacak final bölümüyle ekrana veda edecek.

-Sık sık yeterince reyting almadığı için ekrandan kaldırılacağı iddia edilen, Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi gelecek sezonda da yayınlanmaya devam edecek. Dizi Haziran ayının 3. haftasında sezon finali yapacak ve gelecek sezon da ekranlarda olacak.

-Bu sezonda ekranlara veda edecek bir diğer dizi ise 7 sezondur ekrana gelen Unutma Beni olacak. Bugüne kadar bin 450 bölümden fazla yayınlanan ve ekranlardaki 7. sezonunu yaşayan Unutma Beni final bölümü haziran ayında yayınlanacak. Final sebebi ise senaryonun artık tükenmiş olması gösterildi.

-Star TV'de yayınlanan başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın oynadığı Kardeş Payı ise ekranlara en erken veda edecek dizilerden biri. Dizi 30 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümüyle ekrana gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler