MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 Adam'da Mustafa Sandal'ı ağlatacaklardı

TV 8 ekranlarının Çarşamba fenomeni 3 Adam 'ın son konuğu Mustafa Sandal'a canlı yayında büyük bir sürpriz yapıldı. Üç Adam'a canlı yayınla bağlanan oğlunun sesini duyan Mustafa Sandal duygulandı. İşte, 3 Adam'a damga vuran o anlar!

Tv 8 ekranlarının sevilen talk show programı 3 Adam yine çok konuşturacak anlara imza attı. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen Üç Adam'ın 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümüne başarılı sanatçı Mustafa Sandal konuk oldu. Yeni sezon açılışını bomba sürprizleriyle yapan ve hafta ortasında ekran başındakilere keyifli anlar yaşatmaya devam eden programın 3. bölümünde Mustafa Sandal ve Oğuzhan Koç'un Müthiş düetinin yanı sıra sürpriz telefon bağlantısı konuşuldu. Gidenlerden şarkısını Oğuzhan Koç ile seslendirirken hayli keyifli olan Mustafa Sandal, kendisine gelen canlı telefon bağlantısıyla bir anda duygusallaştı.

OĞLU İLE KONUŞURKEN DUYGUSALLAŞTI

Televizyon ve müzik dünyasının isimleri ağırlayan 3 Adam konuklarına her hafta farklı sürprizler yapmaya devam ediyor. Son yayınlanan bölümün konuğu olan Mustafa Sandal'ın süprizi ise oğlu yaman oldu. Oğlu ile canlı yayında konuşan Mustafa Sandal, duygusal anlar yaşadı.

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

11 Ocak 1970 doğumlu olan Mustafa Sandal, 90'lı yılların başlarında çok sayıda ünlü şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında adından söz ettirmiştir. 994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayan sanatçı, Aya Benzer isimli parçasıyla listelerde 1 numara oturdu. Araba ve Aya Benzer parçalarıyla dünya çapında ün kazanan Mustafa Sandal, müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra televizyon, Reklam, sinema gibi sektörlerde de önemli başarılar yakalamıştır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler