MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 Adam'ın O Ses Türkiye skeci olay oldu

TV 8'de yayınlanan komedi programı 3 Adam yaptığı skeçleriyle seyirciyi güldürmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de yayınlanan 3 Adam son bölümünde, 3 Adam 2'nci O Ses Türkiye parodisi yaptı. Ekrana gelen son bölüm kahkahaya boğdu.

Daha önce Hadise'nin yerine geçen 3 Adam, bu kez Mazhar Alanson-Özkan Uğur ile Gökhan'ın koltuğuna oturdu. Daha önce Survivor parodisiyle de günlerce konuşulan 3 Adam bu skeciyle de oldukça ses getirdi. 3 Adam'ın, son bölümünde yine renkli dakikalar yaşandı. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın canlı olarak sunduğu programın bu akşamki konuğu Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'du. Programın ilk bölümünde yapılan O Ses Türkiye parodisinin ikincisi yapıldı.

3 Adam'dan Oğuzhan Koç, Mazhar Alanson'u canlandırdı. Özkan Uğur'u ise İbrahim Büyükak taklit etti. Yarışmacı şarkı söylemeye başladığı an iki isim butona basmak için mücadele verdi. Skece damgasını vuran isim ise Eser Yenenler oldu. Yenenler, Athena Gökhan'ı canlandırdı. Saçlarını ve sakallarını turuncuya boyayan Eser Yenenler, ponponlu şapkası ve yeşil montuyla izleyenlere kahkaha attırdı. Skeçte yarışmacı en son Mazhar ve Fuat'ı seçti, Gökhan Özoğuz'u canlandıran Eser Yenenler ise üzüntüsünü gizleyemeyek stüdyoyu terk etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler