MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

350 bin TL'ye mal olan "Paramparça" sahnesi

Paramparça son bölümde ekrana gelen kaza sahnesi için 350 bin TL harcandı. 150 kişinin çalıştığı Paramparça kaza sahnesi için 2 gün çalışıldı.

Star TV'nin her hafta ilgiyle takip edilen dizisi Paramparça son bölümüne kaza sahneleri damga vurdu. Reyting rekortemeni dizide her hafta nefesleri kesen başka bir gelişme oluyor.

4 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Paramparça dizisinin son bölümünde Gülseren ve Hazal taksi ile çamura saplanmış, izleyiciler bu anları meraklı gözlerle izlemişti. Peki izleyicilerin yüreğini ağzına getiren o sahneler, nasıl çekildi?İkitelli'de bir inşaat şirketinin 3 bin metre karelik inşaat alanında çekimleri yapılan sahnelerde 30 metrelik bir çukurun yanı sıra 45 metreye inen üç ayrı çukur daha kazıldı. Kullanılacak olan taksi, tüm kontrollerden sonra 30 metrelik bir vinçle aşağı indirildi.

Taksinin gerçek bir kaza geçirmesi durumunda hangi bölgelerinin zarar göreceği uzmanlar tarafından incelendikten sonra taksi, vinçle kaldırılıp birkaç kez yere vuruldu ve ters çevrildi. Böylece aracın hasar alması sağlandı. Yönetmen Cevdet Mercan, zaman zaman çalışanlara balyozla taksiye vurup ezmelerini istedi. Taksi istenilen hale geldiği zaman çekimler başladı.Paramparça son bölümde kaza sahnelerinin çekimi için sette 150 kişilik teknik ekip görev aldı. Sahnenin tamamı 350 bin lira gibi dudak uçuklatan bir miktara mal oldu. Her türlü önlem alınmasına karşın herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için itfaiye, ambulans ve sağlık ekipleri hazır bulunduruldu.

Nurgül Yeşilçay ve Alina Boz'un makyajları 6 saatte yapıldı. Mercan, oyunculara tüm detayları anlatıp onları yönlendirdi. İki günde gerçekleşen Paramparaç son bölümünde 100′den fazla figüran yer aldı. Tüm ekibin büyük bir çaba gösterdiği sahneler, başarıyla sonuçlandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler