MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 11. bölümünde şok istek

Acil Aşk Aranıyor 11. bölümü izleyicileriyle buluşmtu. Nefes kesen sahneleriyle ekrana gelen Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Nisan'ın aşk oyunu gerçeğe dönüştü.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen romantik komedi tadındaki Acil Aşk Aranıyor 11. bölümü ile ekranlara geldi.. Sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyen, Med Yapım imzalı Acil Aşk Aranıyor son bölümünde Nisan ve Sinan arasındaki tatlı sert çekişme devam etti. Kadrosunda; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, SinemUçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı Acil Aşk Aranıyor dizisinin son bölümü 24 Mayıs Pazar günü Show Tv ekranlarına geldi.

ACİL AŞK ARANIYOR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Nisan'ın Sinan'ı kıskandırmak için kendisine uydurduğu sahte sevgili gerçek olmaya başladı. Sahte sevgili Abidin'in geçen bölüm ortaya çıkan babası, Abidin ve Nisan'ı evlendirmek istedi. Sinan'la aralarındaki buzlar erimeye çalışmışken ortaya çıkan yeni durum Nisan'ı bir hayli zor durumda bıraktı. Sinan'ın kıskançlığı had safhaya geldi. Sinan, Abidin ve Nisan'ın bir arada olmalarını engellemek için Nisan'a ceza verdi. Nisan'ı cezaya bırakan Sinan amacında başarılı olabildi mi? Abidin'in evlilik için yapacağı hamle Nisan'ı oldukça zor bir duruma soktu, peki Sinan bu duruma ne tepki verdi? Bunun dışında Berzan'ın ağzından sevgili sözü çıkacak ki anlaşılan ateş bacayı sardı!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler