MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor son bölümünde aşıkların romantizmi dorukta

Kısa sürede ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan Acil Aşk Aranıyor 12. bölümü ile ekranlara geldi. Acil Aşk Aranıyor son bölümde Nisan ve Sinan çifti romantik bir gece geçirdi.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor son bölümü izleyicilerin uzun süredir bekledikleri anlarıyla ekrana geldi. Sürpriz gelişmeleriyle herkesi ekran başına kilitleyen, Med Yapım imzalı Acil Aşk Aranıyor 12. bölümünde Nisan ve Sinan arasındaki duygusal yoğunluk daha da arttı.. Kadrosunda; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, SinemUçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı Acil Aşk Aranıyor 12. bölümü 31 Mayıs Pazar akşamı Atv ekranlarına geldi.

ACİL AŞK ARANIYOR 12. BÖLÜM ÖZETİ

Beklenenin üzerinde bir seyirci kitlesine sahip olmayı başaran Acil Aşk Aranıyor son bölümünde izleyicileri pek çok sürpriz bekliyordu. Yaşanan yeni gelişmeler sonrası Sinan ve Nisan ilişkisi farklı bir hal aldı ve olayların akışı oldukça değişti.Sahilde saatlerce Nisan' bekleyen Sinan büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Başına açılan Hasan belasından dolayı sevdiği adamın yanına gidemeyen Nisan ise üzgündü. Sinan'ın mesafeli yaklaştığı Nisan artık bu oynadığı sevgi oyununu tekrardan gözden geçirdi. Öte yandan Berzan ile Ayla arasındaki ilişkinde Sinan'ın haberi yoktu. Sinan'a bu ilişkiyi bir türlü açıklayamayan yeni çiftin gireceği gizli saklı işler komik sahnelere neden oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler