MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 15. bölüm şok tehdit

Show TV ekranlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor son bölümü 8 Haziran Pazar günü yayınlandı. Romantik komedi tadındaki Acil Aşk Aranıyor 15. bölümüne damga vuran sahne Nisan'ın tehdit edildiği anlar oldu.

ACİL AŞK ARANIYOR 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 15. bölümüyle macera devam etti. Nisan ve Sinan'ın arasındaki gerginlik sona ermiş, her şey yoluna girmiş görünürken Acil Aşk Aranıyor dizisinin son bölümünde Nisan aldığı tehdit nedeniyle Sinan'dan köşe bucak kaçmak zorunda kaldı Med Yapım imzalı, kadrosunda; Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, SinemUçar, Gökhan Soylu, Serkan Öztürk ve Sertan Erkaçan rol aldığı Acil Aşk Aranıyor son bölümü sürpriz gelişmeleri ve nefes kesen sahneleriyle 28 Haziran Pazar günü saat 20.00'de Show Tv ekranlarında yayınlanlandı.

ACİL AŞK ARANIYOR 15. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor son bölümünde önünde hiç bir engel kalmadıkları düşünülen Nisan ve Sinan'ı yeni bir sürpriz bekliyordu. Yüzü yaralıadam Nisan'ı, Sinan'a ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinan'a henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verdi. Sinan'a zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktı. Acil Aşk Aranıyor 15. bölümünde; Ayla'nın lise arkadaşı Çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye geldi. Çiğdem Ayla'nın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzan'la oln ilişkisini saklamak zorunda kaldı. Berzan Ayla'nın hareketinin altında kalmadı, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecekti. Abidin'in Nisan'la olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirliydi. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidin'e borçlandı ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verdi. Acil Aşk Aranıyor son bölümünde bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler