MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 17. bölümüyle muhteşem sezon finali

Acil Aşk Aranıyor 17. bölümü sezon finali heyecanıyla ekrana geldi. Nefesleri kesen Acil Aşk Aranıyor sezon finali bölümünde evlilik teklifi hayali kuran Sinan, Nisan'ın ölümle burun buruna geldiği anlarda ne yapacağını şaşırdı.

Show Tv ekranının reytingleri zorlayan dizisi Acil Aşk Aranıyor 17. bölümü sezon finali heyecanıyla ekranlara geldi. Bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden olmayı başaran Acil Aşk Aranıyor sezon finaliyle izleyicilerini uınutulmaz bir bölümle karşı karşıya bıraktı. İlk olarak Kanal D ekranlarında farklı format ile başlayan, başrollerinde Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Tamer Tıraşoğlu, Rojda Demirer ve Sertan Erkaçan'ın yer aldığı Acil Aşk Aranıyor 17. bölümüyle sezona ara verdi. Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu'nun oturduğu Medyapım imzalı dizi, 12 Temmuz Pazar 21:00'da Show TV'de ekrana gelen bölümüyle sezon finali yaptı.

ACİL AŞK ARANIYOR SEZON FİNALİ İPUÇLARI

Acil Aşk Aranıyor 17. bölümde Berzan'ın Ayla'ya yapacağı evlilik teklifinin fiyaskoyla sonuçlanmasından sonra Sinan da Nisan'a evlenme teklifi etme planları yaptı. Sinan'ın Nisan'a nasıl bir evlilik teklifi yapacağı merak konusu olurken, Nisan'ın korkulu rüyası kıvırcık saçlı adamın sırrı da çözüldü. Acil Aşk Aranıyor sezon finali bölümünde evlilik teklifi yapmayı hayal eden Sinan ise bir anda Nisan'ın hayatını kurtarmakla, silahlı adamı yakalama arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Sinan, Nisan'ın hayatını kurtarabilecek mi? Berzan, hayal kırıklığına uğrattığı Ayla'nın gönlünü alabilecek mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler