MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 24. bölümü ile final yaptı

Show Tv'nin romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor 24. bölümüyle izleyicilerine veda etti. Dizinin sevenleri, final bölümünde sürpriz anlara tanık oldu. Düşük reyting nedeniyle sona eren Acil Aşk Aranıyor dizisi final bölümünde tüm yaşananlar haberimizde!

Reyting kurbanı olan isimler arasına Acil Aşk Aranıyor da girdi. Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş'in paylaştığı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor 24. bölümü ile final yaptı. Yayına başladığı ilk günlerde başarısıyla dudak ısırtan dizinin yeni sezonda yayın günü değişince, kötü haberler gelmeye başladı. Poyraz Karayel, Kara Sevda ve Eve Dönüş gibi iddialı dizilerle aynı gün yayınlamaya başlayan Acil Aşk Aranıyor rekabetten yenik çıktı. Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu edinen ve eğlenceli senaryosuyla uzun süre gönüllerde taht kuran Acil Aşk Aranıyor final bölümü olan 24. bölümü ile dün akşam saat 22.00'de Show Tv'deydi!

ACİL AŞK ARANIYOR FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor'un final bölümünde; Nisan'la Sinan'ın arası Engin'den dolayı iyice açılmıştı. Melek'in yapacağı son hamle ise her şeyin ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Sinan annesinin ve kız kardeşinin gerçek yüzünü nihayet anlamıştı ve Nisan'la birbirlerine kavuşmaları için artık engel kalmamıştı. Melek, Sevcan ve Türkan yaptıkları şeyler için pişmandır. Özgür ise Zeynep'i kaybetmeyi göze alıp söylediği yalanları itiraf etti. Zeynep büyük şaşkınlık yaşasa da Özgür'le yeni bir aşka yelken açmaktan geri durmadı..

BAŞROLDEN FİNAL AÇIKLAMASI

Uzun süre yüksek reytingler alan ancak başarısını yeni sezonda sürdüremeyen Acil Aşk Aranıyor'un başrol oyuncusu Serhat Teoman da final kararı ardından şu açıklamayı yazdı: "Maceramızın sonuna geldik. Zorlu televizyon koşullarında projeye inancını her daim taze tutarak bu önemli deneyimi yaşamamı sağlayan yapım şirketimize, yazar ve set ekibimize, hepsiyle çalışmaktan gurur duyduğum tüm oyuncu dostlarıma ve en önemlisi bu süreci unutulmaz kılan izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Yepyeni hikayelerle yolculuğumuz sürecek. Sevgiler."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler