MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 3. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

İzleyicileri hem güldüren hem de romantizm rüzgarları estiren dizi Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Acil Aşk Aranıyor 3. bölümde Sinan ve Nisan arasındaki çekişme devam etti. Hastanede ise maceralı anlar yaşandı.

Medyapım imzalı, yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin'in oturduğu, senaryosunu Sinan Sülün'ün kaleme aldığı aldığı Acil Aşk Aranıyor son bölümüyle pazar akşamı ekrana geldi. Oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat) ve Serkan Öztürk (Malik) gibi isimlerin bulunduğu Acil Aşk Aranıyor dizisinin 3. bölümü izleyenlerine hem keyifli hem heyecanlı anlar yaşattı.

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu alan Acil Aşk Aranıyor son bölümü 29 Mart Pazar akşamı ekrana geldi.

ACİL AŞK ARANIYOR 3. BÖLÜM ÖZETİ

Hastanede rehin alınan Nisan zor anlar geçirdi. Bu sırada bile Nisan Sinan atışması son bulmaz. Ancak çift yine beklenmedik anlarda romantik anlar yaşadı. Öte yandan hastaneye garip vakalar gelmeye devam etti.

ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİNİN KONUSU

Yolları bir hastanenin acil servisinde kesişen iki doktorun, Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu ediyor. Kaderin görünmez iplerle birbirine bağladığı Nisan ve Sinan, bazı tatsız tesadüflerle, önce komşu olduklarını, sonra da aynı hastanede birlikte çalışacaklarını öğrenirler.

Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle, hem güldürecek hem de romantizm rüzgarları estirecek!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler