MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor son bölümde keyifli sahneler

Acil Aşk Aranıyor 6. bölümü ile birbiriyle zıt iki doktorun Nisan ile Sinan'ın, eğlenceli aşklarını anlatmaya devam etti. Acil Aşk Aranıyor son bölümüne altın günü kadınlarının anlaşmazlıkları damga vurdu.

Tesadüflerin eksik olmadığı Acil Aşk Aranıyor 6. bölümü ile eğlendirmeye devam etti. Dizinin son bölümü 19 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Atv'de yayınlandı. Acil Aşk Aranıyor 6. bölümde önce komşu sonra iş arkadaşı olan Nisan ile Sinan evlilik oyununa devam etmek zorunda kaldı. Altın gününde zehirlenip hastanede tedaviye gelen kadınların diyalogları ise izleyicileri çok güldürdü. Kahramanlarımız bir yandan birbirinden ilginç vakaların altından kalkarak hayat kurtarmaya çalışırken, bir yandan da tatlı sert çekişmeleriyle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

ACİL AŞK ARANIYOR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Fazıl'ın beklenmedik gelişi, Nisan ve Sinan'ın zor durumda bırakmaya devam etti. Acil Aşk Aranıyor 6. bölümde Ayla ve Sinan, hiç vakit kaybetmeden Fazıl için yeni bir bakıcı aramaya koyuldular. Bu sırada hastaneye altın günü esnasında yediklerinden zehirlenen bir grup kadın geldi. Sinan, Nisan, Ayla ve Berzan, vakit kaybetmeden hastaları tedavi altına aldılar. Ancak kadınların kendi içlerinde yaşadıkları komik anlaşmazlıklar, doktorların soğuk terler dökmesine neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler