MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Acil Aşk Aranıyor 7. bölüm izleyiciyle buluştu

Kısa sürede çok sevilen Acil Aşk Aranıyor son bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Duygu Yetiş ve Serhat Teoman'ın başrollerini paylaştığı Acil Aşk Aranıyor 7. bölümde Nisan, Sinan ile Özge'yi romantik bir şekilde görünce kıskançlık krizlerine girdi.

ACİL AŞK ARANIYOR 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Nisan ve Sinan'ın tatlı sert aşklarını anlatan Acil Aşk Aranıyor 7. bölümü ile pazar eğlencesi olmaya devam edecek. Dizinin bu bölümünde Nisan, Sinan ile Özge'yi romantik bir şekilde görecek. Nisan'ın kıskançlıkla yaptığı komik rekabet sahneleri izleyicileri eğlendirecek. Romantik komedi tadındaki Acil Aşk Aranıyor son bölümü 26 Nisan aklamısaat 20.00'de Atv ekranlarındaydı.

Dizinin bu bölümünde Sinan'ın eski sevgilisi Özge'nin ortaya çıkışı Nisan'ı beklemediği şekilde etkiledi. Özge ve Sinan'ın eski dostluklarının yeniden filizlenmesi Nisan'ı kıskançlık krizlerine soktu. Zoraki bir durumla birlikte geçirecekleri hafta sonu gezintisi Nisan'ın yaşadığı bir şanssızlık yüzünden maceralı bir hale dönüştü.

ACİL AŞK ARANIYOR 7. BÖLÜM ÖZETİ

Acil Aşk Aranıyor 7. bölümünde; Fazıl Dede'nin eğlenceli geçen düğünü sona ererken Nisan, Sinan ile Özge'yi romantik bir şekilde gördü. Gördüğü manzaranın etkisiyle allak bullak olan Nisan, büyük bir çöküntünün eşiğine geldi. Ayla, Nisan'ı cesaretlendirerek Nisan'ın mücadeleye devam etme kararı almasını sağladı. Nisan yeniden ayağa kalkacak ve Özge ile komik bir rekabetin içine girdi.

Ayla ve Berzan, bir cast direktörünü tedavi altına alır. Zor durumdaki cast direktörünün yardım isteğine cevap veren Berzan ve Ayla, kendilerini hiç beklemedikleri bir ortamın içinde, bir fotoğraf setinde bulacaklardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler